Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz hogy manapság elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy manapság elutasítják azokat a férfiakat akik 30 év felett még a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
Egy albérlet amire elmegy 150 ezer mivel lenne jobb? És akinek betegek vagy segítségre szorulóak a szülei és azért van velük azoknak nem jár engedmény?
2023. nov. 6. 13:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
13%
És mennyi nő él a szüleivel 30 40 évesen? Rengeteg, csak azt kevésbe veti meg a társadalom, pedig szerintem ugyanolyan gáz.
2023. nov. 7. 05:35
 42/48 anonim ***** válasza:
0%

41.

Jó, de az egészen más!!!

2023. nov. 7. 06:20
 43/48 anonim ***** válasza:
65%
Miért is? Felnőtt emberek vígan éldegélnek a mama hotelben.
2023. nov. 7. 07:24
 44/48 anonim ***** válasza:
65%

A legtöbb embernek úgy lesz saját lakása, hogy örököl vagy a szüleitől, esetleg más rokontól kap egyet.

Akik saját erőből vesznek lakást/házat azok általában NEM egyedül teszik ezt, hanem úgy hogy már van párjuk és közösen szereznek ingatlant. De ez régen is így volt.

Ráadásul nem mindegy az együttlakás minősége sem. Mert megértem hogy a 40nm-es panelban nem túl kellemes 20 éves kor fölött a szülőkkel élni, de egy 200nm-es családi házban egészen más a helyzet. Vagy akár úgy hogy a "gyereknek" külön lakrésze, külön házrésze is van.

Nekem van saját lakásom, de nőm nincs már elég régóta. De őszintén, ha lenne is biztosan nem akarnám, hogy hozzám költözzön, főleg ne egyből a kapcsolat elején. Legyen neki is szépen saját lakhatása, ha már ez ennyire elvárt a férfiaktól, aztán maximum ha tényleg működik a kapcsolat összeköltözünk valamelyikünknél.

2023. nov. 8. 06:33
 45/48 anonim ***** válasza:
28%

KÉrdező te hol élsz? A magyar nők nem csak a mamahoteles pasikat utasítják el. Én pl. kétszobás lakásban élek a fővárosban és saját tulajdonban van, és egyedül élek és mégse adnak esélyt. Ok? PANEL!!! Máris le vagyok írva.

Újépítésű kell nekik hogy rohadjanak meg....

37F incel

2023. nov. 16. 14:41
 46/48 NTBS ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

Igaz én hiába lakók magam..

2023. nov. 16. 16:10
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Na le is írtad a lényeget kérdező. Most nem azt mondom, hogy szarja le a szüleidet, de az ember téged szeret, téged akar, nem egy anya szól és ugrok kisfiút
2023. nov. 16. 20:17
 48/48 anonim ***** válasza:
Meg azt is aki nem.
2023. nov. 16. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!