Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elutasítja minden nő azokat a férfiakat, akik 35-40 éves korukban a szüleikkel élnek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 17:58
1/23 anonim válasza:
Nem, csak azok, akiknek van választási lehetősége.
2/23 anonim válasza:
Nem. A külsőn múlik minden. Egy jóképű pasinak elnézik, egy szar külsejű pasinak meg hiába van saját lakása akkor sem kell senkinek.
Az emberek, a tények ezt igazolják. Lehet nyugtatni saját magadat, hogy jaj jó pasi lennél te csak a fránya ingatlanárak és hogy te nem örököltél, de ez csak elterelés a valódi tényektől. Ha nincs nőd: ronda vagy. Ez van.
3/23 A kérdező kommentje:
Az én városomban a ronda, de gazdag pasiknak is bombanőik vannak.
Hiába néz ki itt jól valaki, ha nincs saját maga által fenntartott lakhelye, legfeljebb prostipecér lehet.
2023. aug. 17. 18:11
4/23 anonim válasza:
Nem, például lenne komoly kapcsolatom én férfiként bármikor eltudnék költözni, igaz mégcsak 34 vagyok, bár hozzáteszem lehet 1 év múlva így is elfogok költözni már
5/23 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy a nőknek, hogy mi a konkrét célod, lehet az néhány hónap spórolás is, nekik az kell, hogy már meglegyen a saját lakhely, és fel tudd mutatni nekik, máskülönben instant szemétbe raknak.
2023. aug. 17. 18:29
6/23 anonim válasza:
Nem tudom én ezt nem tapasztaltam
7/23 anonim válasza:
minek neked bnő, ha szerinted az összes nő ilyen aljas szemétláda?
8/23 A kérdező kommentje:
Meg szeretnék győződni arról, hogy a nők 90%-a nem ugyanolyan, de ha nem sikerül, akkor mi mást tehetek azon kívül, hogy rommá törtetem magamat egy több százezres vagy milliós fizetésű pozícióért, és minden szükséges anyagi javat előteremtek azért, hogy férfiszámba vegyenek?
2023. aug. 17. 18:39
9/23 anonim válasza:
Minimálbéres férfiaknak, sőt munkanélkülieknek is van barátnője, sok esetben gyerek is a feleség mellett.
10/23 anonim válasza:
A gond, hogy 40 évesen nem más szüleihez akar már egy nő randira menni. Semmi másról nincs szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!