Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy manapság elutasítják azokat a férfiakat akik 30 év felett még a szüleikkel élnek?
31.
Azért, mert hallottam. Aki ott él, nem hallott már semmi, de a vendégek szinte mind felfigyeltek az idegesítő zajokra. Aki ott él az már immunis rá, ami elég szomorú.
#33 Oké, tök jó, elmondtad, megértettük. Szar a panel, mindent is hallani, mindenki egy retek szar aki ott él.
De még mindig ott tartunk, hogy ha véletlenül be is csajoznál, akkor is rád nyitna anyád. Persze nem fog, mert nem fogsz becsajozni.
34.
Hát, ha ki tud kelni a sírból, összeállni az urnából emberré, akkor talán tényleg rám tudna nyitni, de enélkül bajosan. Ráadásul a címemet se tudná, mert az örökségből másik lakást vettem, másik országrészben.
Ne magyarázd már meg nekem az életem. Simán hallom, ha felettem látogatóban vannak kiskölykök, mert dübörögnek összevissza. Hallom, ha a vécén köhögnek, amit írtam. Hallom, ha a ház előtt beszélgetnek. Ha az erkélyen állva pofáznak, minden szót értek.
De random köhintéseket nem hallani. Ha köhögést hallok, hallanom kéne azt, ha valaki a szobában beszél, tüsszög, böfög, csuklik, énekel, tévét néz, szexel, de semmi.
Te hallottad egyszer, és azóta mindennapra bevizionálsz valami zajt, ami hercegnőségedet zavarja.
36.
Nekem tökéletes a hallásom, szerencsére. Bár, amikor panelban jártam, akkor inkább sajnos.
De már az az ismerős is meghalt, aki ott lakott, úgyhogy a közelébe nem megyek azoknak a rémes celláknak, amit páran képesek az otthonuknak nevezni. A '70-es években még elment, de a modern kor kihívásainak nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!