Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy manapság elutasítják azokat a férfiakat akik 30 év felett még a szüleikkel élnek?
Bele fognak kötni a kérdés kifejtéseként leírt 2 mondatodba, készülj a személyeskedő támadásokra.
Amúgy a többség igen, bár van aki nem. Alapból magának az embernek rossz, ha nem teheti meg, hogy önállóan éljen, szerintem senki nem jókedvéből marad a szüleivel 30 éves kora felett, hanem mert a lakások és albérletek nem igazán a magyar pénztárcákhoz vannak igazítva vagy egyéb problémák miatt.
"És akinek betegek vagy segítségre szorulóak a szülei és azért van velük azoknak nem jár engedmény?"
Engedmény? Ez nem a Rossmann.
Miért gondolod, hogy vonzó az, hogy az én szüleim életerős, dolgozó emberek, a te szüleidnek meg fogni kell a kezét és pumpolni beléjük a pénzt?
Engem nem ez zavarna
Az zavarna h erre fogna azt h pl 1ev utan nem akarna osszekoltozni.
Ha hajlando osszekoltozni velem a jovoben (akar alberlet akar sajat) akkor nem lenne gondom.
Én hajlandó lennék egy komoly kapcsolatnál. Viszont azért 2-4 naponta rá kellene néznem az ősökre.
Nagyon más, ha egy másik ajtón mész be este, mint a szüleid. Ez lehet ugyanabban a házban is.
Segíteni így is lehet.
Ha meg 24 órás felügyelet kell, az úgysem egyemberes vagy otthoni feladat.
Miért gondolod,hogy vonzóbb ha idős emberről kell gondoskodni!?
Nem is értem….
Nem kell 150 000-s albérlet, de kell szerezz egy helyet, ami csak a tiéd, elsőre egy 3 évszakos nyaraló is jó, amit gondozásért és rezsiért cserébe lakhatsz, amíg a gazdája távol van. Amikor fűteni kell, arra a 3 hónapra meg hazamész. A lényeg, hogy a legegyszerűbb, hétköznapi gyakorlati dolgokat oldd meg!
De viheted akár szállodába is minden héten a barátnődet.
Mert egy felnőtt egy felnőttet keres szerelmi partnernek, nem gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!