Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy manapság elutasítják azokat a férfiakat akik 30 év felett még a szüleikkel élnek?
"Egy albérlet amire elmegy 150 ezer mivel lenne jobb?"
Életem legjobb szakasza az volt amikor végre kivettem saját albérletet majd lett saját lakásom. Mindkét esetben jöttel fel hozzám nők. Aztán nem mindegy, hogy ott kefélünk a lakásban ahol nem szégyellünk, vagy szólni kell, hogy halkan gyere, mert anyám már alszik...
21.
Na ja, végül is a panelházban csak 19 másik lakásban hallani a dolgot, picit sem kínos.
23.
De, hallani. A panelházban azt is hallani, ha valaki köhint egy halkat a konyhában, 3 emelettel lejjebb. Emberi életre alkalmatlan az az embertároló konténer.
25.
Hát, ha süket valaki, akkor valóban nem, én csak vendégségben jártam panelban néha, de te jó ég, az a sok zaj, ami ott volt, nagyon idegesítő volt. Aki ott él, az vagy extrém igénytelen vagy eleve süket és nem hallja.
Egy erős, téglából épült házban nem hallani semmit a másik szobából, még akkor sem, ha a lakás/ház ugyanaz.
27.
Akkor már elég süket vagy a panelhez. Áldd a sorsod, hogy rossz a füled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!