Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 felett is a szüleikkel élnek?
Az összes nem, de én igen. Volt már benne részem, amikor a 33 éves akkori pasim még a szüleivel élt. Akik megmondták, hogy mikor mehetek oda hozzájuk és mikor nem. Nekem elég lehangoló volt azt hallani, hogy majd anyukám ad neked egy törölközöt. Simán benyitogattak a szobába is stb.
Én már 23 éves koromban elköltöztem otthonról, ö meg még gyerekként élt, az anyja mosott, fözött rá. Fogalma sem volt, mennyibe kerül az élet, mennyibe kerül egy kiló kenyér. Én egy ilyen fiúcskára nem tudok férfiként felnézni.
a szex valóban nagy gondot okozhat, főleg ha egy légtérben vagytok egy emeleten és a mellettetek lévő szobában alszanak...
volt 2 kapcsolatom olyan ahol összeköltöztünk albérletbe
mind a 2 srác otthon lakott de úgy, hogy csak ideiglenesen mert egyedül egyik sem akart albérletet fizetni, és éltek is már külön évekig de szakítás után hazaköltöztek.
De így is azaz első fél év vagy több amíg nem költöztünk külön össze addig elég pocsék volt, többet voltunk nálam, mindenre figyelni kell.
egy légtér a legrosszabb talán.
volt olyan barátom akik szintén családi házban éltek de a házat 2 részre szedték alsó felső szint külön bejárat mint kb 2 lakás, na az teljesen más volt ott már szabad voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!