Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes nő elutasítja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 felett is a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 22:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
12%
Igen, még a mamahoteles nők is.
2021. nov. 27. 07:26
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem lennénk egy szinten. Valahogy nem tudnék felnézni rá, hogy anyu mossa el a poharát mossa ki a ruháit. Pakol utána stb. Saját tulajdonú lakás nem fontos mert én is tisztában vagyok az árakkal, nekem sem lenne ha nem örököltem volna de önálló külön kialakított élet fontos.
2021. nov. 27. 08:39
 13/32 anonim ***** válasza:
18%

Nem.

Csak a személyiség számít.

2021. nov. 27. 08:40
 14/32 anonim ***** válasza:
37%
Nem minden nő és nem minden férfit, de ez a szülőkkel éles 30 fölött általában egy kórkép és nagyon kevés az az ember, aki így él és mégsem kín és szenvedés vele összebútorozni.
2021. nov. 27. 09:05
 15/32 anonim ***** válasza:
35%

Miért él egy férfi 30 év felett is a szüleivel?

Nem tud leszakadni róluk?

Nem tudott komoly kapcsolatot kialakítani?

Csúnya?

Csóró?

Nem is akar önálló lenni?

Ápolni kell őket?

Bármi is a magyarázat, mind kizáró ok szokott lenni.

Egy 30 körüli nő, ha komoly kapcsolatot keres, akkor ahhoz életrevaló, fizikailag vonzó, egzisztenciális elfogadható férfit akar, akiben látja a férj, apa, férfi alapanyagot.

Ha egy férfi 30 év felett a szülőkkel lakik... nos arról nem igazán mondhatóak el a fenti dolgok.

Ha meg csak szexet akar a nő, akkor inkább választ egy jóképű izmos bikát, akinek menő állása, minőségi lakása és státusza van.

Sajnálom, ha tőlem kellett megtudnod az igazságot.

2021. nov. 27. 09:45
 16/32 A kérdező kommentje:
Kár, hogy minden nő ugyanúgy gondolkozik.
2021. nov. 27. 13:34
 17/32 anonim ***** válasza:
37%

Miért kérdező neked fordított esetben jó volna olyan nő aki szintén mamahoteles és önállótlan?

Ha egy felszabadultat szeretnétek szexelni mennétek szobát kivenni vagy micsoda? Mert ahol anyuci horkol a másik szobában bizony nem felszabaditó élmény a szex.

2021. nov. 27. 13:42
 18/32 A kérdező kommentje:
Ha túlon túl önállótlan valaki, az a lakhelyétől függetlenül is hátrányos. De ha minden nő ugyanúgy vélekedik az otthon lakós férfiakról, akkor jobban járok, ha prostizok.
2021. nov. 27. 13:47
 19/32 anonim ***** válasza:
78%

Kérdezö, akkor kérdezd meg magadtól, hogy miért laksz még otthon???

Teljesen mindegy, mit válaszolnál, én nem találnék közte olyat, ami számomra elfogadható lenne.

2021. nov. 27. 20:29
 20/32 anonim ***** válasza:
21%

Komolyan érdekelne a válaszod! Hogyan akarsz szexelni a barátnőddel????

Egyebként meg igen. A prostinal legalabb megoldott a hely

2021. nov. 27. 21:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!