Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes nő elutasítja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 felett is a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 22:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

30 alatt is elutasítanak, nemhogy 30 felett

Igen, engem is

Persze mivel tudom hogy engem akkor is elutasítanának ha egyedül élnék, így nincs okom változtatni

Inkább megrohadok így, de legalább nem kell teljesen egyedül élnem

2022. jan. 5. 09:30
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel eddig jártam, azokat nem zavarta, hogy (még egyelőre) anyámnál élek vidéken.

Van állásom, a rezsi felét fizetem, a bevásárlás nagy részét én intézem. Ellenben anyámmal nem igazán kommunikálok, nővéremhez amúgy is közelebb van lelkileg.

Visszasírom a kollégiumot, ahol a szobámban egyedül laktam és saját fürdőszobám is volt, meg vízforralóm meg mikróm. És használhattam a mosógépet. Mivel Budapesten volt, az akkori párjaim hétvégente nálam aludtak.

A covid óta azonban lediplomáztam, vissza kellett menjek anyámhoz, de már a kollégium óta önellátó vagyok. Viszont nincs párom, hozzám nem igazán akartak jönni, mert messze lakom vidéken. A volt párjaim sokszor azt akarták, hogy én menjek mindig hozzájuk. És igen, ők is szülőkkel éltek.

Hiába keresek eleget ahhoz, hogy sose haljak éhen és mindig legyen a rezsire, de a lakhatás elintézése nekem túl bonyolult. Ha támogatott lakhatásom lenne, akkor ugyanúgy fizetném a rezsit, vezetném az életemet, viszont nem akarok attól rettegni, hogy hajléktalan leszek.

2022. jan. 5. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!