Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mennyire kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?

Figyelt kérdés

Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.

Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".

Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?

2023. nov. 5. 10:24
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
87%
Aki egy kávéra nem tud meghívni az ne nőzzön.
2023. nov. 5. 12:32
 42/46 anonim ***** válasza:
25%

41.

És aki alapból nem iszik kávét? :D Én utálom az ízét, keserű. Max jegeskávét iszom, amibe a helyi étterem tesz fagyit is.

2023. nov. 5. 12:41
 43/46 anonim ***** válasza:
30%
Akik a kavet irjak azoknak a noknek pont hogy egy kave is keves lenne es menne a panaszkodas , hogy miert nem volt kaja vagu dragabb hely.. akit erdekelsz azt akkor is szivesen tolti veled az idot ha egy kave automatabol vagy a dohanyboltbol hivod meg. Sot azok a nok koccolbak le leghamarabb akik mar az elso hetekben tervezik veled a jovot.. az ilyen noket kerulni kell nagyon akik gyorsan akarnak mindent mert ok valojab nem tudjak mit akarnak .
2023. nov. 5. 12:51
 44/46 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Hát eléggé az. Szerintem ha egy felnőtt embernek komoly anyagi károkat okoz egy kávé kifizetése, akkor annak az embernek vannak komolyabb gondjai is, mint a csajozás, és fókuszáljon inkább arra.
2023. nov. 5. 18:35
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk van olyan "kávézó" az országban, ahol pofátlan árak vannak, és jobb elkerülni. Ki a rák fizet 10.000 Forintot 1 dl szar kávéért?
2023. nov. 5. 19:19
 46/46 Sunshinedoll ***** válasza:
25%
Nem a new york caféba kell menni, menjél oda, amit ki tudsz fizetni :DD
2023. nov. 5. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!