Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon sokkal több a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon sokkal több a jóképű férfi vagy miért jut minden nőnek nála 2-3 kategóriával vonzóbb pasi?

Figyelt kérdés

Nyilván nem vagyok meleg, csak nyitott szemmel járok. Meg szoktam nézni a csajok kikkel vannak együtt. És amit látok az döbbenetes. A párok 90-95%-ánál (Mo.-n!) megfigyelhető, hogy a pasi az szó szerint kategóriákkal vonzóbb férfiban mint a nő nőben. Tehát egy nagyon átlagos lánynak is jut egy majdnem teljesen tökéletes megjelenésű férfi.

Miért van ez így? Direkt hangsúlyozom, hogy ez Magyarország. Amikor külföldön jártam nem ezt láttam. Itt valamiért hatványozottan ez van.

2023. okt. 24. 09:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Sztem meleg vagy.
2023. okt. 24. 09:53
 2/20 anonim ***** válasza:
8%
A fiatal korosztálynál valóban ez a tendencia. 18-29 éves korosztályú férfiak 63%-a egyedülálló Amerikában. Magyarországon is minimum 50% felett van már már
2023. okt. 24. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is jó eséllyel meleg vagy. Vagy troll.

Amúgy én kifejezetten megnéznék egy nálam akár 1 kategóriával is jobb pasit, mert élőben nem nagyon találkozom ilyenekkel.

2023. okt. 24. 10:04
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Valami nagyon különleges környéken járhatsz te nyitott szemmel...

Bemegyek egy Lidlbe vagy Tescoba, elhaladok egy ovi vagy iskola előtt, kell valamit intéznem valamelyik szolgáltatónál, mindenhol azt látom, hogy ha alapból nem is túl jó adottságúak, de nagyon igényes, csinos, ápolt nők vannak, még a túlsúlyosak is kinéznek valahogy, mellettük olyan pasik, hogy döbbenet. Ápolatlanok, ízlésficamosak, és alapból is "fura" fejűek, rossz testarányokkal, egy bizonyos kor fölött (és ez nem 60+!) kopaszak, szörnyű.

2023. okt. 24. 10:20
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Én épp fordítva látom. Rengeteg a rozoga pasi, és nem csak a 40esek!
2023. okt. 24. 10:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy egy troll a kérdező, persze, nem csak nekem tűnt fel😀
2023. okt. 24. 10:22
 7/20 A kérdező kommentje:

Ti hol éltek?

Itt Budapesten, az ismerői körömben minden csaj (akik már nem huszonévesek) akik full átlagosak, megvannak a testi és arci hiányosságaik, azok is kivétel nélkül mind jóképű, magas, sportos pasikkal randiznak.

Hogy ti hol látjátok a sok ronda pasit ápolt nőkkel, Bivalybasznádon?

2023. okt. 24. 10:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Agresszív kismalac, álljál már le!

Nyilván nem egy istenhátamögötti kis faluból írok, hanem megyeszékhelyről, és Pestre is szoktam járni, muci!

Tudom, fáj az igazság, de én sokkal több csinos nőt látok relatíve csúnya pasival, mint fordítva!

2023. okt. 24. 10:42
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapesten élek, és többnyire egymáshoz hasonló adottságokkal rendelkező párokat látok.
2023. okt. 24. 10:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor kiírtad ezt a kérdést az elmúlt hetekben
2023. okt. 24. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!