Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon nagy probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nagy probléma, hogy túl sok a jóképű férfi ahhoz képest, hogy milyen kevés a szép nő?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért van ez. De mindenkinek szét lehet nézni az utcán, és meglátja mindenki aki nem vak, hogy milyen csúnyácska nőknek is milyen jó pasijuk van. És a jó pasi alatt most a klasszikus dolgokat értem: jóképű, magas, sportos, stílusos, jó kiállású, stb.

Ez nagy probléma főleg Magyarországon, hogy férfiakból rengeteg a príma felhozatal aki ráadásul ad is magára, a nőkből meg az a kevés szép aki még van, az is sokszor elhanyagolja magát mert megteheti.. úgyis lesz jó pasija. Nincs senki akinek meg kellene felelnie.

Ez csak Magyarországra jellemző, legalábbis itt Európában?

2021. okt. 1. 16:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom te merrefelé élsz, de én inkább fordítva látom.
2021. okt. 1. 17:01
 2/29 anonim ***** válasza:
91%
Hahaha😊
2021. okt. 1. 17:03
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Az incelek sose unatkoznak :)
2021. okt. 1. 17:06
 4/29 anonim ***** válasza:
28%
Még a dagi nőknek is jó pasijuk van.
2021. okt. 1. 17:07
 5/29 anonim ***** válasza:
86%
Ja megint az incel rinya megy.
2021. okt. 1. 17:09
 6/29 anonim ***** válasza:
2%

Nem azt mondanám hogy kevés a szép nő, hanem hogy kevés az igényes nő.

Érdemes elmenni Olaszországba, Spanyolországba. Ott még a babakocsit tologató kismamák is tűsarkúban, miniruhában vannak.

Nálunk még a szebb nők is úgy néznek ki 20 évesen mint egy 40 éves nő otthoni ruhában.

A férfiaknál ez nem annyira feltűnő, mert ők felvesznek egy farmert és egy pólót (bár sokan még erre se képesek), és nagyjából már megütik az igányes öltözködés mércéjét. Azért príma felhozatalnak nem mondanám, attól nagyon távol áll, egyszerűen a magyar nők igénye alacsonyabb mint mondjuk nyugaton, vagy épp a távol keleten, ahol pl. a nők elvárják a férfiaktól, hogy sminkeljék magukat.

2021. okt. 1. 17:11
 7/29 anonim ***** válasza:
77%
Tologasd te a babakocsit tűsarkúban. Örültem, hogy járni tudok a varratokkal...Akár a Norbi, egy nő szülés után is nézzen úgy ki mint egy dáma. Az mondjuk fel sem merül, hogy nem ismerkedni akar az ember a játszótéren, parkban.
2021. okt. 1. 17:17
 8/29 anonim ***** válasza:
86%

Rám mondták már hogy jó pasi vagyok de magánéleti okból leszarom az egész párkapcsolatosdit.

Most akkor remélem őrülsz.

Napi férfitöbblet kérdés pipa.

2021. okt. 1. 17:19
 9/29 anonim ***** válasza:
90%
Napi élhetetlen hülyegyerek kérdés. :)
2021. okt. 1. 17:19
 10/29 anonim ***** válasza:
96%
Csúnyácska nő mit is takar? Mert az tény ti minden nőt gyönyörűnek láttok vakolattal, műszempillával, szemhéjtussal. Azok nem csak úgy oda teremnek a nők arcára. Bizonyára sokan vannak akik kimerészkednek az utcára akár egy kényelmesebb ruhában, smink nélkül is, mert miért ne? Nem lesz igénytelen ettől. Evidens hogy nem mindenki ismerkedni és tetszeni akar ha kiteszi a lábát.
2021. okt. 1. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!