Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon nagy probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nagy probléma, hogy túl sok a jóképű férfi ahhoz képest, hogy milyen kevés a szép nő?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért van ez. De mindenkinek szét lehet nézni az utcán, és meglátja mindenki aki nem vak, hogy milyen csúnyácska nőknek is milyen jó pasijuk van. És a jó pasi alatt most a klasszikus dolgokat értem: jóképű, magas, sportos, stílusos, jó kiállású, stb.

Ez nagy probléma főleg Magyarországon, hogy férfiakból rengeteg a príma felhozatal aki ráadásul ad is magára, a nőkből meg az a kevés szép aki még van, az is sokszor elhanyagolja magát mert megteheti.. úgyis lesz jó pasija. Nincs senki akinek meg kellene felelnie.

Ez csak Magyarországra jellemző, legalábbis itt Európában?

2021. okt. 1. 16:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Mo-on csak úgy hemzsegnek a Cary Grant-ek öltönyben, nyakkendővel, pont úgy ahogy az illik. :)
2021. okt. 1. 17:44
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Na, megjöttek az incelezők is, már vártam...
2021. okt. 1. 17:59
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg pont fordítva van.
2021. okt. 1. 18:58
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Nagyjából egy kategóriában vannak a férfi-nő páros tagjai. Én még életemben nem láttam, hogy ronda nő adonisz csávóval mászkált volna.
2021. okt. 1. 19:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan linkelj már példákat a jóképű magyar férfira, kérdező. Annyira kíváncsi lennék.
2021. okt. 1. 19:29
 16/29 anonim ***** válasza:
13%

7-es "Tologasd te a babakocsit tűsarkúban. Örültem, hogy járni tudok a varratokkal.."

Akár tetszik akár nem, ha elmész Olaszországba, ezt látod.

Nálunk meg a lepukkant kismamákat, lehányt pólóban, leevett mackónaciban.

Én értem hogy rengeteg erőfeszítést igényel egy kisbaba. Egyszerűen vannak nemzetek ahol nem mennek ki igénytelenül az utcára, valahol meg igen.

Pl. ha színházba mész, akkor is kiöltözöl. Még akkoris ha előtte 24 órája nem aludtál. Vagy nem mész el színházba. Na ők pont így vannak az utcára kijárással.

2021. okt. 1. 19:33
 17/29 anonim ***** válasza:
97%

16: Mellé azért a férfi sem matyóhímzés. Sörpocak VR Pisti azért bevillan :D

Mondom ezt férfiként, igen mi sem vagyunk jobbak. Egyszerűen azért mert el kell dönteni hogy 10 óra meló után most alszom végre egyet vagy "megyek gyúrni a terembe".

2021. okt. 1. 19:38
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#16: úb@z... tűsarkú, mint az igényesség netovábbja...

Maradjunk annyiban, hogy van, akinek a jól öltözött kinézet nem a luxusprosti külsővel egyenlő.

2021. okt. 1. 19:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
#18 voltam, még annyit hozzáfűznék a luxusprosti külsőhöz, hogy értem én, hogy pláne amióta Gianni Versace mester is megénekelte, azóta ez a fajta megjelenés az olasz köztudatban duplán, triplán kánonnnak számít, kézenfogva a luxusprostis végzet asszonya fazonnal, amit ottani vagy onnan származó színésznők és modellek sora személyesített meg, de a magyaroknál erre nők részéről sosem lesz vágy, hogy olyanokká váljanak. A többség személyiségében ez egyszerűen nincsen benne. Én pl. ügyesen el tudtam volna játszani, ha nagyon akartam volna, csak végső soron teljesen idegen a lényemtől, attól, aki mélyen legbelül vagyok.
2021. okt. 1. 20:01
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
Szóval ha én nem tudok járni magassarkúban mert fáj benne a lábam meg amugy sem az én asztalom akkor én igénytelen vagyok. Ja és nem hordok miniszoknyát. Eddig ez a pitsa és a "minek öltözik így megérdemli hogy zaklassák" kategória volt most meg már az alapigényesség védjegye. Oké :D
2021. okt. 1. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!