Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon nagy probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nagy probléma, hogy túl sok a jóképű férfi ahhoz képest, hogy milyen kevés a szép nő?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért van ez. De mindenkinek szét lehet nézni az utcán, és meglátja mindenki aki nem vak, hogy milyen csúnyácska nőknek is milyen jó pasijuk van. És a jó pasi alatt most a klasszikus dolgokat értem: jóképű, magas, sportos, stílusos, jó kiállású, stb.

Ez nagy probléma főleg Magyarországon, hogy férfiakból rengeteg a príma felhozatal aki ráadásul ad is magára, a nőkből meg az a kevés szép aki még van, az is sokszor elhanyagolja magát mert megteheti.. úgyis lesz jó pasija. Nincs senki akinek meg kellene felelnie.

Ez csak Magyarországra jellemző, legalábbis itt Európában?

2021. okt. 1. 16:58
1 2 3
 21/29 lizzi77 ***** válasza:
Nem zavar kérdező, hogy már a felvetett kérdésedben saját magadnak is ellent mondasz? A csúnya nők mellett adoniszok császkálnak, de közben a szép nő is csúnya lesz, mert úgyis lesz pasija... Hát akkor legyél búzakereskedő,aztán akkor Te, úgyis, mint aktuális adonisz,villoghatsz egy másik adonisz oldalán... Ez aztán a logika...
2021. okt. 1. 20:23
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, én még gazdag Hollywoodi pároknál (színészek, modellek) sem látok olyat, hogy a férfi szebb.
2021. okt. 1. 20:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

ez a mondat eléggé sértő a magyar nőkre nézve, és szerintem hülyeség is, mert a szépséget nem a smink, a miniszoknya, vagy a magassarkú adja

természetes szépség pedig mindenhol, minden országban és népcsoportban egyformán van, mint ahogyan csúnya és átlagos is van

kérdező ha férfi vagy, szégyelld magad, hogy így beszélsz a nőkről!

ha nő vagy, akkor pedig tegyél rendet magadban és neked is lesz jó pasid!

2021. okt. 1. 20:45
 24/29 anonim ***** válasza:
76%
2021. okt. 1. 22:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem linkelt senki jóképű magyar pasikról fotót.
2021. okt. 1. 22:30
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak igaz lenne! Sajnos, pont fordítva van😟
2021. okt. 1. 23:29
 27/29 anonim ***** válasza:
29%
csúnya nő alatt azt érted aki csak sminkel tud javítani az arcán azt úgy elfogadom .
2021. okt. 2. 13:18
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: mondd csak, az, hogy te milyen nőt "fogadsz el", az rajtad kívül ki a fenét érdekel?
2021. okt. 2. 13:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Jujuj. Régi kérdés viszonylag... de mi lenne, ha át tudnánk venni inkább azt a külföldi szokást, hogy mások helyett a magunk dolgával foglalkozunk, és a saját házunk táján sepregetünk?:) miért baj, ha valaki nem topmodell, ha már meg van mindene, család, férj, gyerek, ês nem az a prioritása többé, hogy s-es méret legyen, tökéletes bőrrel és hajjal? Mindenki csinálja azt ami boldoggá teszi. Nem értem miért kéne bárkinek is leszólni vadidegenek kinézetét és életmódját, nem a te életed, de te a tiedet úgy alakítod ahogy te akarod, az miért nem elég?
2021. dec. 28. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!