Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon sajnos már nem maradt valamire való nő? Mind elmentek Nyugati pasival?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 21:53
1/11 anonim válasza:
Rengeteg csinos valamirevaló nő él még az országban 🤷♂️ csak nem kellesz nekik.
2/11 anonim válasza:
De sok van, csak ők is olyanok, mint mi. Ők is félnek és sokuk nem is tud kapcsolatokat kialakítani - személyesen ismerek párat, pedig jól néznek ki - ami egy generációs probléma 30 alatt. Ennek több oka is van, de ezek elemzéséhez kevés a hely.
3/11 anonim válasza:
Ami azt illeti, én már közel két évtizede kicsekkoltam.
Vannak nagyon jó fiatal csajok otthon akik szintén így fognak tenni, mivel túl kevés a valamire való férfi.
4/11 anonim válasza:
Én rengeteg fedélzeti problémás nőt látok magam körül. Ilyen-olyan-amolyan bajuk van, nincsenek önmagukkal tisztában, mindig a másik a hibás mindenért, de ők nem. Ettől függetlenül sok lenne a szép köztük, egy szoftvercsere után...
5/11 anonim válasza:
Rengeteg jobbnál-jobb nő van Magyarországon.
Én azt érzem, inkább veled lehet a baj, nem a nőkkel, lehet, hogy inkább csak te nem kellesz nekik valamiért.
Én már nős vagyok, de most is bármikor találhatnék nőt, aki értelmes, intelligens, normális és jól is néz ki, mert bizony vannak.
6/11 anonim válasza:
Az összes itt van a lakásomban Németországban.
7/11 anonim válasza:
Megint itt a monitor mögül siránkozó balfék, aki nem képes nőkkel kommunikálni. Egyébként most nagyon sok nő megsértettél aki itthon van, mert ezek szerint te őket semmire valónak találod!
8/11 anonim válasza:
Én már öreg vagyok, de az elmúlt 40 évben valahogy mindig volt jó nőm, most is.
Valamit rosszul csinálsz!
9/11 anonim válasza:
A minimum, hogy jól nézzel ki:sportolj és semmi pocak! Plusz jó öltözet! Plusz keress jól! A szegény senkinek se kell, sőt le is nézik ma már. De az aranyásó csajokat én is kiszelektálom.
10/11 anonim válasza:
Az ukrán és moldáv lányoknak te leszel a nyugati férfi!!! (Mondjuk nekik sem fogsz kelleni, de ez más kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!