Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mennyire kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?

Figyelt kérdés

Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.

Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".

Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?

2023. nov. 5. 10:24
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
79%

#14:

Én személy szerint nem várom el hogy legyen jól menő kocsija, vagy lakása. Mellettem is elérheti a kocsit ha akarja. De ha otthon él és még egy paprikás krumplit se tud elkészíteni, se takarítani meg nem is hajlandó megtanulni az gond. Nem vagyok az anyja, se a cselédje,hogy kiszolgáljam.

Azért nem kellenek a nőknek legtöbbször a mamahotelesek, mert anyucitól függnek, anyuci az Isten, anyuci kinyalja még a hátsójukat is és elvárnák a párjuktól is.

Mint írtam az más ha mellettem miközben együtt élünk megtanulja amit kell és nem az anyja dirigál.

Viszont én se lennék hajlandó eltartani lusta, buta disznót.

(Az autó meg azért fontos mert ha gyermek születne azt nem viheted állandóan buszon, vagy metrón!)

2023. nov. 5. 11:03
 22/46 anonim ***** válasza:
0%

20, Én nem hisztizek, csak nem szeretem ha valaki álszent.

Múltkor is volt itt valami csaj aki beszerző volt azt 800 nettót keresett. Igen, persze, beszerzők arról híresek hogy ilyen pénzeket keresnek... Még bruttóba is necci, nemhogy nettóba.

2023. nov. 5. 11:06
 23/46 anonim ***** válasza:
84%
Ismerek a kérdezőhöz hasonló élősködő férfiakat. Here vagy te is, és az a te bajod, hogy nincs nő, aki eltartana. Pfejjj 🤢
2023. nov. 5. 11:11
 24/46 anonim ***** válasza:
79%

22

Beszerzési vezető lazán kereshet ennyit. Hogy az adott nő valóban ennyit visz haza vagy sem, azt nyilván nem tudhatjuk.

Viszont nem értem, miért releváns...

Csak ki kell nyitnod a szemed, hogy lásd, mennyi család él nehéz körülmények között. Vagy most komolyan letagadsz egy komplett társadalmi problémát csak azért, hogy a nőket fikázhasd?

2023. nov. 5. 11:11
 25/46 anonim ***** válasza:
91%

Hozzáállás kérdése is, hogy mire szán pénzt. Általában az ilyeneknek, akik sajnálnak meghívni egy 600 forintos cappucino-ra, valahogy maguknak cigire, alkoholra, szerencsejátékra mindig lesz pénzük.

Egy régi egyetemista haverommal futottam össze nemrég. Egyáltalán nem randi céllal, sosem volt semmi köztünk, ráadásul van párja mindkettőnknek. Jelenleg nincs munkája, de még neki sem derogált meghívni engem egy narancsléra, pedig abszolút nem kértem vagy vártam el. És csak baráti beszélgetés volt. De ő a férfi, én meg a nő és ez pusztán udvariasság. Azért ne hasonlítsunk már egy italt ahhoz, mikor több százezerrel gombolják le a másikat, persze ilyen is van sajnos.

2023. nov. 5. 11:14
 26/46 anonim ***** válasza:
85%
Azért a kérdezőt ne hasonlítsuk egy igazi férfihoz. És igazi férfi alatt a jellemet értem, nem az anyagi státuszt. Aki belülről rohad, lehet bármilyen helyes, megy a kukába.
2023. nov. 5. 11:18
 27/46 anonim ***** válasza:
10%

24, Ő állítása szerint nem az volt és bármilyen vezetőként kereshetsz ennyit.

Nem fikázok én senkit, de amikor már a harmadik-negyedik olyan csajjal találkozol aki keres kemény 300at, de egy évben 4x akar menni üdülni, minden hétvégén utazni akar valamerre etc., akkor kicsit azért elmegy a kedve az embernek az ismerkedéstől. Nyilván nem minden nő ilyen, de tipik amúgy ezek a csórók ,akik max 400at keresnek, vágynak a legtöbbre.

Mivel nem a keresete alapján válogatom a kapcsolataimat, ezek általában később derülnek ki és az is h nettó időpazarlás volt az egész dolog, ezért az ember összes kedve elmegy az ismerkedéstől. :D

2023. nov. 5. 11:19
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

25.

A szerencsejátékon legalább valami 0,01% esély van a győzelemre, a randin meg úgyis csak kihasználják az embert, ezért találták ki magát az intézményt.

2023. nov. 5. 11:20
 29/46 anonim ***** válasza:
72%

27

Bocs, de egyáltalán nem életszerű, amit írsz.

Kicsit olyan vagy, mint a "legtöbb férfi kőbunkó állatt" megállapításokkal házaló nők. TI mozogtok rossz társaságban.

2023. nov. 5. 11:23
 30/46 anonim ***** válasza:
72%

Be kéne látni úgy ahogy van:

Férfi/nő egyaránt HA olyan típus szeretne a jóba, kényelembe beülni.

Több a pénzéhes nő, mint férfi (valamivel) DE van rájuk igény. Nyilván ha a gazdag(abb) férfinak se kellenének a külsejük miatt akkor azok a kevésbé szép nők se álmodoznának arról, hogy valaha esélyük lenne jól szituált férfiak mellett.

Az anyagias és jól kinéző nők és a jól kereső férfiak egymással jól járnak.

De az ellentétjük fölöslegesen ábrándozik!

2023. nov. 5. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!