Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?
Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.
Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".
Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?
29 - Pedig nem csak én vélem azt hogy ez a tendencia.
Az hogy nem életszerű, azt teljesen egyértelmű. Nyilván kuka lett a csaj 3 hónap után, nem tollas a hátam.
31
A férefiakat permanens módon savazó nők ugyanezt mondják. :D
Szerintem meg csak bunkó prolik közt mozog az, akinek ez a véleménye, akár a férfiakról, akár a nőkről. Netán maga is bunkó proli...
Én is vallalom, hogy goldigger vagyok, amiert nem vagyok hajlandó fizetni a kozos programokat egy pasinak sem. Pl. KV.!
Igen, instant kuka, nem erdekel, mennyore jokuépu
33.
De ő fizesse neked. Ez nem igazán tisztességes...
34
Nem! Dehogyis! Fizetem a sajat részemet a wellnes, mozi, külföldi nyaralás, évi egy síelés. Te tudod a tiédet?
36.
Én mélyen depressziós vagyok és hidegen hagynak a programok, mert mindet értelmetlennek látom. Lenne rá, de minek?
35
Hehej, pont ilyen reakcióra számítottam. Kösz, hogy elismerted, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!