Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mennyire kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?

Figyelt kérdés

Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.

Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".

Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?

2023. nov. 5. 10:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

29 - Pedig nem csak én vélem azt hogy ez a tendencia.

Az hogy nem életszerű, azt teljesen egyértelmű. Nyilván kuka lett a csaj 3 hónap után, nem tollas a hátam.

2023. nov. 5. 11:28
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

31

A férefiakat permanens módon savazó nők ugyanezt mondják. :D

Szerintem meg csak bunkó prolik közt mozog az, akinek ez a véleménye, akár a férfiakról, akár a nőkről. Netán maga is bunkó proli...

2023. nov. 5. 11:30
 33/46 anonim ***** válasza:
83%

Én is vallalom, hogy goldigger vagyok, amiert nem vagyok hajlandó fizetni a kozos programokat egy pasinak sem. Pl. KV.!

Igen, instant kuka, nem erdekel, mennyore jokuépu

2023. nov. 5. 11:31
 34/46 anonim ***** válasza:
3%

33.

De ő fizesse neked. Ez nem igazán tisztességes...

2023. nov. 5. 11:32
 35/46 anonim ***** válasza:
25%
32 - Nem érted a dolgot, a sötétség nagy úr.
2023. nov. 5. 11:33
 36/46 anonim ***** válasza:
71%

34

Nem! Dehogyis! Fizetem a sajat részemet a wellnes, mozi, külföldi nyaralás, évi egy síelés. Te tudod a tiédet?

2023. nov. 5. 11:35
 37/46 anonim ***** válasza:
9%

36.

Én mélyen depressziós vagyok és hidegen hagynak a programok, mert mindet értelmetlennek látom. Lenne rá, de minek?

2023. nov. 5. 11:35
 38/46 anonim ***** válasza:
27%
36, Nyilván tudom, nem ilyen hulladék bérért dolgozok mint azok akiknek ilyen elvárásaik vannak. Sőt, még a wellness-t is sikerül leírnom helyesen.
2023. nov. 5. 11:38
 39/46 anonim ***** válasza:
88%
Kávéra meghívás mint aranyásás, oké. Jól kezdődik itt is ez a nap látom :)
2023. nov. 5. 11:39
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

35

Hehej, pont ilyen reakcióra számítottam. Kösz, hogy elismerted, hogy igazam van.

2023. nov. 5. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!