Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mennyire kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?

Figyelt kérdés

Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.

Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".

Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?

2023. nov. 5. 10:24
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%
Ma már attól goldigger egy nő, ha nem akar eltartani egy férfit...
2023. nov. 5. 10:45
 12/46 anonim ***** válasza:
80%

En inkabb setalok orskat,csak ne egy tokas nagyhasu csunyafeju pasivsl randizzak.

Otthon tele a hutom,nincs stuksegem semmilyen meghivasra.

2023. nov. 5. 10:47
 13/46 anonim ***** válasza:
91%
Hát nézd, nekem egyik pasim sem keresett sokkal többet 300-nál eddig, mégis mindenkivel tudtunk programokra, nyaralni járni, beülni itthon is valahova bármikor (kapcsolat közben nyilván felesben fizetve többnyire), akkor ez alapján mennyit keres, akinek 2000 ft nem fér bele? Közmunkás? Esetleg heti 10 órában diákmelózik? Ja, ez esetben nyilván megértőbb lennék, ha valami csóresz egyetemistáról van szó, akinél átmeneti állapot, de ha valaki aki elbszta az életét, abból tényleg nem kérek, inkább megyek akkor vissza aranyat ásni a “csilliárdos” budapesti átlagot megkeresők közé.
2023. nov. 5. 10:49
 14/46 anonim ***** válasza:
6%
A mai nők szerint már minden pasi felejtős aki 30 alatt nem tudd alajuk tenni egy kocsit egy házat és minden hétvégere egy wellnesezést vagy valami jó draga programot. Természetesen ezért a pasi csak érje be azzal, hogy rájuk nézhet egy másodpercre.
2023. nov. 5. 10:51
 15/46 anonim ***** válasza:
74%
8 - mi a jó kereset? :D
2023. nov. 5. 10:53
 16/46 anonim ***** válasza:
88%

14

Nagyon igaz. Ne zavarjon, hogy családok tízezrei, ha nem százezrei élnek létminimum alatt. De persze, biztos ott is welnessezni járnak a szülők hétvégente, és saját lakásuk meg autójuk van. Ja várj...

Az a baj, hogy fiatal, csinos, jól kereső, menő csajokra csorgatjátok a nyálatokat. Nyugi, 190 ezret kereső, pattanásos fejű, gyér hajú pénztáros Erzsi nem fog 800 ezres fizetést igényelni. Ja, hogy ő nem kell? Ok, csak akkor kuss legyen a nőkről.

2023. nov. 5. 10:56
 17/46 anonim ***** válasza:
4%
Csak a pénz a minden, tanuld meg. Ha nincs pénzed, ásd el magad. Vagy ásasd el valakivel, de ingyen úgysem teszi meg senki, mert a pénz a minden...
2023. nov. 5. 10:57
 18/46 anonim ***** válasza:
4%

16 - Fals, a fiatal, csóró csajok csorgatják a nyálukat a pénzes pasikra, aki majd eltartja őket, viszi őket mindenfele etc.

Itt minden nő jól keres, gyakorlatban meg kiderül h a 350 nettó nekik már jó.

Manapság egy 10/3as csaj is azt akarja hogy izmos, kockáshasú és jól kereső pasija legyen...

2023. nov. 5. 10:59
 19/46 anonim ***** válasza:
87%

Na ez necc kérdés. Első randin semmit se tudtok egymásról, senki se tartozik senkinek semmivel és mivel semmilyen kötődés nem alakult ki, az ember sokkal kevesebbet tolerál. Egy komoly kapcsolatban ilyen esetek teljesen normális hogy előfordulnak és kisegítjük egymást, de egy vadidegennél ez már riasztó tud lenni. Hogy randizunk vagy megyünk el valahova, ha egy kávét se tud megengedni magának? És most ne hatalmas luxusokra gondoljunk hanem benzinre, esetleg mozi vagy állatkert jegyre stb? Mert nem szeretném én állni mindenét ahogy ő se szeretne nekem állni mindent, a folytonos otthon ülésbe pedig gyorsan bele lehet savanyodni.

Általánosságban nálam úgy van, hogy ha nem szeretnék a férfival többet találkozni, kifizetem a részemet, ha igen akkor felajánlom hogy akkor legközelebb én állom és be is tartom.

De még a legrosszabb hónapomban is el tudok menni egy kávéra, a kedvenc helyemen 700-800 forintért nagyon jól be lehet ülni, igaz a kávé rettenet, de az atmoszféra nagyon jó.

2023. nov. 5. 11:01
 20/46 anonim ***** válasza:
25%

18

Oké, ha az itteni nőknek 350 ezer már jó fizetés, akkor mit hisztiztek? Ennyit csak fel lehet mutatni...

2023. nov. 5. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!