Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mennyire kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?

Figyelt kérdés

Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.

Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".

Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?

2023. nov. 5. 10:24
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
10%

Instant kuka.

Hogy venni nekem 50 milliós autót 2 évente ha együtt lennénk? Ha egy kávéra sincs pénze? 😐

2023. nov. 5. 10:26
 2/46 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki kerülhet rossz anyagi helyzetbe, ez önmagában nem kizáró ok. Az viszont, ha az első perctől felezni akar és nincs annyi rugalmasság a dologban, hogy az első kávét kifizesse, az már kizáró ok, mert én egy rugalmas nő vagyok.
2023. nov. 5. 10:27
 3/46 anonim ***** válasza:
90%

Ha elhívna randizni és még egy nyomorult üdítőt is felezne hát azonnal otthagynám amint kiejtené a száján.

Elhiszem hogy nincs pénze, de akkor ne hívjon randizni! Ne hívjon beülni valahova!

2023. nov. 5. 10:31
 4/46 anonim ***** válasza:
87%
Legrosszabb esetben is 1000huf egy kávé, aki ennyire szűkösen van, hogy 2000 forint sem fér bele neki (nem kell mellé süti meg egyebek, én pl nem szeretek kávé mellé enni), azzal nem tudnám elképzelni, hogy tartalmas közös életünk lenne. Ha elvi okokból smucigoskodik, azzal meg nem is akarnám elképzelni, milyen életünk lenne.
2023. nov. 5. 10:33
 5/46 anonim ***** válasza:
31%

Engem nem kell semmire meghívni, abszolút annak a híve vagyok, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását / belépőjét stb.

Viszont én szeretek jó helyekre járni, érdekes programokat szervezni, új éttermeket és bárolat kipróbálni, utazni és így tovább. Ha valakinem nem futja arra, hogy a saját részét fedezze ebből, azzal nincs az az isten, hogy összejöjjek. Viszont ha igazán jóképű, akkor szex még lehet belőle.

2023. nov. 5. 10:34
 6/46 A kérdező kommentje:
Fuhh. Jó sok golddigger nő van. Sajnos.
2023. nov. 5. 10:39
 7/46 A kérdező kommentje:
Nektek tényleg egy pénzes NER vállalkozó 60 éves papa kéne.
2023. nov. 5. 10:39
 8/46 anonim ***** válasza:
90%

Épp az előbb írtam le, hogy nem kell meghívni semmire. De én jól keresek és van pénzem. Nem fogom sem alább adni az életszínvonalamat, sem redszeresen finanszírozni a párom költéseit.

Magyarázd már el, hogy ebben mi az aranyásás. :D

2023. nov. 5. 10:41
 9/46 anonim ***** válasza:
93%
Ha valaki egy kávé miatt golddigger apám, akkor az áshat, amíg a végére nem ér...
2023. nov. 5. 10:43
 10/46 anonim ***** válasza:
91%

Köszönöm a bókot.😀

Büszke vagyok rá, hogy egy smucigot vagy/és éhenkórászt azonnal pattintanék bármilyen jól is néz ki! ☺️

2023. nov. 5. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!