Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyire kiábrándító, ha egy férfi jóképű ugyan, de nem lenne pénze meghívni titeket egy kávéra sem randin?
Tehát nem az a fajta, aki tele van pénzzel, de olyan smucig hogy egy kávét sem fizetne a nőnek egy első randin. Ilyenek is vannak.
Az a fajta pasi, aki azt mondaná hogy "szívesen meghívnálak, de most én is szűkösen vagyok, fizessük felesbe".
Ez is kiábrándító lenne számotokra? Vagy melyik a rosszabb egyáltalán?
Instant kuka.
Hogy venni nekem 50 milliós autót 2 évente ha együtt lennénk? Ha egy kávéra sincs pénze? 😐
Ha elhívna randizni és még egy nyomorult üdítőt is felezne hát azonnal otthagynám amint kiejtené a száján.
Elhiszem hogy nincs pénze, de akkor ne hívjon randizni! Ne hívjon beülni valahova!
Engem nem kell semmire meghívni, abszolút annak a híve vagyok, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását / belépőjét stb.
Viszont én szeretek jó helyekre járni, érdekes programokat szervezni, új éttermeket és bárolat kipróbálni, utazni és így tovább. Ha valakinem nem futja arra, hogy a saját részét fedezze ebből, azzal nincs az az isten, hogy összejöjjek. Viszont ha igazán jóképű, akkor szex még lehet belőle.
Épp az előbb írtam le, hogy nem kell meghívni semmire. De én jól keresek és van pénzem. Nem fogom sem alább adni az életszínvonalamat, sem redszeresen finanszírozni a párom költéseit.
Magyarázd már el, hogy ebben mi az aranyásás. :D
Köszönöm a bókot.😀
Büszke vagyok rá, hogy egy smucigot vagy/és éhenkórászt azonnal pattintanék bármilyen jól is néz ki! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!