Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el sok nő hogy az első randin férfi fizessen amikor az egyenjogúság miatt a nő is ugyanúgy meg tudja termelni ezeket a javakat?
Amikor a nővérem megismerkedett a férjével, volt randi, hamburger, üdítő , meglepi, meg apróságok, pedig a sógorom akkoriban katona volt szóval nem sok pénze volt.
Nem a pénzen múlik ez, hanem azon hogy akarod e a másikat vagy a női nem neked csak egy tanulmányoznivaló érdekesség akit messziről kukkolsz.
Nála meg elvi kérdés, hogy a pasi fizessen.
Csak amíg neki nélküled is lesz pasija, te továbbra is jöhetsz nyígni a gyakorira🤷🏼♀️
Én nem csak az első randin várom el.Elvárom, hogy mindent költsön rám, amit csak megengedhet magának.
Tudod miért?Mert szép vagyok, csinos vagyok, jó társaság vagyok, megélek egyedül, a szex meg nem érdekel.
Na most egy átlag kapcsolatban van egy szexuálisan 0 férfi, aki otthon sem csinál semmit, vagy alig valamit, azt is szarul.Nem, nem vagy kivétel.
Na most kérdem én, ezt minek is viseljem el?Minek fizessek én ezért?Engem kell meggyőzni arról, hogy érdemes vagy arra, hogy elviseljelek.Nekem te nem kellesz semmire.Én neked igen.Akkor villantani kéne valamit, hogy akarjak a közeledben lenni.
Illem, amit te hírből sem ismersz. Kevered a szezont a fazonnal, rettentő sötét lehetsz.
Kicsit nézz utána jobban a dolgoknak, dolgozz magadon, különben az életben nem lesz nőd (de még barátaid sem). Nem ez az első kérdésed, és nem is az utolsó, sajnos úgy látom, képtelen vagy a fejlődésre.
27
Jól el vagy szállva magadtól
Kérdező, ne vidd már bele a politikát mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!