Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el sok nő hogy az első randin férfi fizessen amikor az egyenjogúság miatt a nő is ugyanúgy meg tudja termelni ezeket a javakat?
Ez több 100 éve így van.
A stílusod nem tetszik a nőknek.
És ahogy írják, bizonyos szinten illem is.
Nem kell 5 csillagos étterembe menni első randin és 10.000 ft-os pácolt lazacot vagy rákot venni.
Első randin bőven elég egy üdítő vagy kávé vagy egy süti.
2000 Ft-ba nem fogsz belehalni.
Nekem az ilyen sóher kérdésekről mindig a Nicsak ki beszél című film jut eszembe.
Amikor Molly randira megy egy másik könyvelővel aki az anyja elmondása szerint “ csinos, szellemes”.
John Travolta gyorsan kioktatja a fószert hogy a Molly kicsit más, olyan férfias és nem szereti ha fizetnek neki a randin.
És ugye egész este a csaj fizet mindent, utána a taxit is ő fizeti a pasi meg szól hogy de maradjon még, mert ő olyan jól érezte magát és a nő elüvölti magát hogy “ igen, de nincs több pénzem”!
😂😂😂😂😂
13-as!
De most honnan veszed hogy a kérdezőt 2000 Ft nem fogja földhöz vágni?
Szerintem aki ennyire küzd pár száz forintok miatt, azt igenis földhöz vágja hidd el.
Akkor ha meg is hívná a nő egy hambira, utána még az útiköltségen rinyálna.
Nem nő kell neki elsősorban hanem jobb munkahely vagy valami plusz bevétel mert jelenleg gondolom egy mozi belépőre sem futja.
Akkor az ilyen ne randizzon! Ilyen egyszerű!
Nagyon visszataszító ha valaki veri a garast és utána még rinyál is, hogy nem lett valami "viszonzás".
Akkor ne menjen randira!
Keressen munkát. Túl sok a rinya és a kifogás.
De biztos túl öreg vagyok ehhez 38 évesen.
Hiába beszéltek itt üdítőről, nekem volt olyan pasim akit földhöz vágott volna.
Na most az más tészta hogy elutazgatott Pestre a lányával moziba hetente, kocsikázni jártak, plusz a barátjával is.
Rám nem telt neki . Bizony, 300 ftja sem volt egy üdítőre , és én voltam az a szerencsétlen flótás aki végighallgathatta hogy milyen nehéz neki mert nagyon sokat dolgozik kevés pénzért. Se a lányát nem gyötörte ezzel, se a barátját.
Nem akart meghódítani , nem udvarolt, tőlem várta ezt el….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!