Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire hátrány lenne, ha valakinek 30-as éveiben kissé kölyökképe lenne, ám mégis helyes?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

van egy nagyon jó barátom.

35 éves, és egyszerűen nem talál párt magának. Társkereső oldalakon és élőben is lerázzák a nők. Általában 27 évesnek szokták nézni, mert kicsit kölyökképű, de ugyanakkor férfi szemmel sem csúnya srác. Általában a nők ezt mondják neki: helyes vagy, de nem az esetem.

Ez lehet nála a fiatalos külső miatt? Az utóbbi két évben fél centis borostát hagy az arcán mindenhol, és így is az évek alatt vagy 300 feletti visszautasítást kapott elmondása szerint. Személyiségével, szövegével biztosan nincs gond, mert közel 7 éve ismerem.

Mi a meglátásotok ezzel kapcsolatban? A kölyökképűbb típusa miatt érheti ennyi megmagyarázhatatlan visszautasítás?

Általában 30-40 közötti nőkkel szokott ismerkedni.

Köszönök minden segítséget!

41/F

2023. okt. 18. 01:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem a kinézetével van baj. Szintén 35 vagyok, és valahogy mindig fiatalabb pasik jöttek be és fiatalabb barátaim voltak és vannak. Szerintem nem neki való emberekkel ismerkedik, vagy csak simán szerencsétlen. Sajnos ilyen is van.
2023. okt. 18. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!