Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire hátrány lenne, ha valakinek 30-as éveiben kissé kölyökképe lenne, ám mégis helyes?
Sziasztok,
van egy nagyon jó barátom.
35 éves, és egyszerűen nem talál párt magának. Társkereső oldalakon és élőben is lerázzák a nők. Általában 27 évesnek szokták nézni, mert kicsit kölyökképű, de ugyanakkor férfi szemmel sem csúnya srác. Általában a nők ezt mondják neki: helyes vagy, de nem az esetem.
Ez lehet nála a fiatalos külső miatt? Az utóbbi két évben fél centis borostát hagy az arcán mindenhol, és így is az évek alatt vagy 300 feletti visszautasítást kapott elmondása szerint. Személyiségével, szövegével biztosan nincs gond, mert közel 7 éve ismerem.
Mi a meglátásotok ezzel kapcsolatban? A kölyökképűbb típusa miatt érheti ennyi megmagyarázhatatlan visszautasítás?
Általában 30-40 közötti nőkkel szokott ismerkedni.
Köszönök minden segítséget!
41/F
Az egészséges, átlagos nők zöme a férfiasabb típusokat keresik.
Aztán van egy szűk réteg, akik anyukáskodni, kontrollálni akarnak ilyen jellegű "férfiakat", egy macsóbb palitól meg sikítófrászt kapnak, mert elkapná őket a megfelelési kényszer, és a végén saját magukat utálnák meg, amivé lesznek.
Na meg fingjuk nincs már, hogyan kell igazi nőként viselkedni, inkább választanak egy xyz nemű kukimukit, akinek nem kell megfelelni.
"Általában 30-40 közötti nőkkel szokott ismerkedni"
Ismerkedjen 20 koruli nokkel a kukimuki "haverod". A 30-as nokkel raer foglalkozni 50 felett.
39F incel
Szerintem vhogy szolga tipusnak tunik elso benomasra ,aztan veszik eszre,h megsem papics. Tehat akinek a papucs tetszik (arra nez fel,ahhoz vonzodik),azt hidegzuhanykent eri az eloretoro dominanciaja .
En erre tippelek.
Gondolom apolt,kondizik,izleses divatos nem feltuno ruhazata van.
Es azt erzem rajta,h gorcsosen keres noket. Mintha vmi megfelelo munkatarsat /beosztottat kellene neki talalni surgosen.
5-os vagyok.
Ugy erzem ,ra van feszulve a szex temara.
Esetleg lehet,h szokatlan szexualis szokasai vannak,amivel elohozakodik es a nok kellemetlennek/megalazonak stb talaljak a dolgait?
Ha jóval fiatalabbnak néz ki a koránál, akkor valóban jó ötlet lehet fiatalabb (akár 25 alatti) csajokkal ismerkednie.
A fiatalos kinézet nem hátrány, sőt inkább előny, annyiban lehet rossz, hogy a korosztálya nem veszi komolyan.
Köszönöm az eddigi válaszokat, már több esetben elkísértem randikra, és aránylag "messziről" figyeltem az eseményeket. Teljesen laza, magabiztos volt a fellépése és a hölgyekkel is udvarias mindig. Öltözködésével sincs gond, divatos a megjelenése. 179 cm magas, hozzá 80kg, testalkatra is sportos. Ennek megfelelő az öltözködése is.
A szövegével sincs gond, humora is van. Szóval továbbra is érthetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!