Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Inkább választanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Inkább választanátok egy szűz férfit vagy inkább egy olyan férfit, aki volt többször prostiknál?

Figyelt kérdés

Többször olvasni, hogyha egy férfi szűz, az kizáró oknak számít. Ahogyan arról is olvasni rendszeresen, hogyha egy férfi már volt prostinál (mint kliens) az is kizáró ok.

De melyik üti a másikat? Melyik a nagyobb hátrány?

Most vegyük úgy, hogy egyébként más területen ugyanolyanok (magasság, testalkat, arc stb)

2023. okt. 7. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
62%

OMG Bro, ennyi fszságot összehordani, aztán még egy év múlva karácsonykor ki is emeled a kérdést.

1. Ha nem érdekelnek a magyar nők, akkor ne őket kérdezgesd egy magyar nyelvű fórumon. Miért nem mindegy, hogy egy számodra irreleváns csoportnak mi a véleménye.

2. Svájcnak három hivatalos nyelve is van, tanulj meg legalább az egyiken vartyogni, normálisabb munkád lesz, barátokat is szerezhetsz, és nem csak a prostik legalja fog veled szóbaállni.

3. Azok sem azért szólítanak le, amikor a környékükön kolbászolsz, mert szimpatikus vagy bármelyiküknek is, hanem mert minden szingli faszit

le kell szólítaniuk, különben megruházza őket az autóból figyelő stricijük.

4. Mert nyilván van stricijük, a pénzed nekik megy kokóra meg új verdára, akkora ökör senki sem lehet, hogy az ilyen szívfacsaró sztorikat az otthon éhező kiscsaládról beszopja, az ha létezik is, egy kanyit nem lát belőle, szóval te faszikat tartasz el a fizetésedből.

5. Aztán ráfüggsz, olyan szinten, hogy tele leszel adóssággal, és hajléktalanként végzed, mert az ilyen sötét, egyben kangörcsös lúzereket a legkönnyebb lehúzni.

Ok, tldr: nyilván nem lesz nőd ezek után.

dec. 24. 09:59
 62/63 A kérdező kommentje:

Már lett azóta.

Amikor van sok szabadidőm, akkor néha érdekességként visszaolvasom a korábbi kérdéseimet.

Gyakran meglep, hogy mennyire fogalmuk sincs semmiről a gyakoris felhasználóknak.

Egyébként meg az örömlányok a helyes válasz. Svájcban megismertem egy rakás örömlányt (szinte mind egyébként magyarok) és vissza kell vonjam a véleményem, egyáltalán nem mindegyik magyar nő annyira rossz. Így, hogy egy rakás örömlányt ismerek, megismerkedtem rengeteg teljesen normális és rendes magyar nővel is. Mellesleg nem volt stricijük, és akivel én alakítottam ki intim kapcsolatot, neki nem kellett semmit fizessek mert ő szeret (nyilván munkaidőn kívül találkozunk).

Szóval igazából én azt látom, hogyha magyar nőkről van szó, akkor pl még a rosszlányokon is sokkal előbb lehet egy egészséges normális párkapcsolatot találni. Illetve mostmár nem látom, hanem a saját bőrömön is megtapasztaltam.

dec. 24. 11:55
 63/63 anonim ***** válasza:
"Amikor van sok szabadidőm, akkor néha érdekességként visszaolvasom a korábbi kérdéseimet." - ehhez nem kell kiemelni. A sok szabadidődet meg fordíthatnád értelmesebb dolgokra, például tanulásra, akkor nem itt tartanál. Nem örömlányok a helyes válasz, az ilyen torz, igénytelen hulladékokat, akik pénzért bármilyen legalja vendégmunkásnak szétteszik a lábukat, nem fogok eufemizálva megnevezni. Ha neked az az "egészséges" párkapcsolat, hogy ingyen kúrhatsz valami kétbites, munkaundoros, lepukkant ribit, akin hetente végigmegy egy putrisor, meg más faszik gempájában tocsogsz, akkor grat. De tedd kussban, senki sem hányni jár az oldalra.
dec. 29. 07:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!