Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Inkább választanátok egy szűz férfit vagy inkább egy olyan férfit, aki volt többször prostiknál?
Többször olvasni, hogyha egy férfi szűz, az kizáró oknak számít. Ahogyan arról is olvasni rendszeresen, hogyha egy férfi már volt prostinál (mint kliens) az is kizáró ok.
De melyik üti a másikat? Melyik a nagyobb hátrány?
Most vegyük úgy, hogy egyébként más területen ugyanolyanok (magasság, testalkat, arc stb)
Nem értem ezt a hülyeséget, hogy a "szegény prostik, a férfit nem érdekli a nő élvezete" stb. Az ilyen valószínűleg csak tévében látta mi a prostitúció vagy esetleg néhány Lakatos Rikárdó strici alapján ítél, akik tizenéves Kolompár Vandikákat kényszerítenek, hogy álljanak ki az utcasarokra, hogy összegyűljön nekik a BMW-re. Elhiszem, hogy ott a nyóckerben ez a normális. De nekem pl rohadtul nem.
Pl én is jártam többször is prostiknál. Kezdjük ott, hogy az összes prosti megválogatja kivel fekszik le. Egy rakás esetet láttam, amikor a prosti elutasított férfiakat. Meg alapból a prosti választja ki kihez megy oda, vagy kihez nem. Tehát ha nincs valamilyen alap szimpátia akkor alapból nem is fekszenek le. Meg nem értem ezt a mártírkodást, bár elismerem én eddig soha nem mentem egyszer sem magyar prostihoz és nem is fogok, mert azok undorítóak, meg alapból soha nem fogok Magyarországra visszaköltözni, pont az ilyen mindenkit (is) elítélkező gondolkodásmód miatt, érdekes hogy itt ahol élek erre csak szimpla munkaként tekintenek, és senki nem arra élvez el, hogy a másik felett pálcát tör. Bár sajnos nagyon-nagyon sok a magyar prosti, igazából külföldön amerre jártam messze felülreprezentáltak a magyarok a prostik közt. Így meg kellett válogatnom sokszor, hogy merrefelé megyek. Mert nekem igenis fontos, hogy az a rengeteg (svajci fizetésű) pénz amit megkeresek az egy olyan nőnek a zsebébe fog menni, akki utána szilikon mellekre, felfújt kacsaszájra, Guccira, Luji Vuttonra meg egyebekre fogja elpazarolni a pénzem, mint a magyarországi nők vagy pedig inkább egy olyan nőnek adom, aki abból a pénzből a gyerekeit fogja kiiskolaztatni Bolíviában a mélyszegénységből, esetleg a ghánai nyomorban élő családtagjai köszönhetik majd meg neki, hogy ennek a pénznek hála lesz mit enniük majd a következő héten. Szóval mindig baromira meg kell válogatni.
Ezt, hogy "csak a pénzért csinálja, semmi élvezet" ezt megértem érvként, mert a magyarországi mentalitás alapból ilyen, semmivel sem jobb egy svajci pénzéhez bankár mentalitásától. Minden a pénz, és minden egyéb más nulla. Alapból ezért sem akartam soha szakmunkásként elhelyezkedni, mert olyan undorító módon kizárólag csak a pénzről szólt minden, lásd pl az "Építőipari szégyenfal" csoportot, ahol több százezreket elkérnek okádék szétgányolt munkákra, mert annyira csak a pénz érdekel mindenkit Magyarországon, és a szakma szeretete nulla. Amikor szakmákat is tanultam ki, akkor emlékszem folyton olyanokat kérdezgettek, hogy hogyan lehet az ügyfelektől a legtöbbeket lehúzni, meg miben van a legtöbb pénz stb. Egyedül nekem voltak olyan kérdéseim, amik ilyen fizikai tudományos kérdések voltak, mert ennek valóban érdekelt a szakma.
Szóval megértem, hogy a magyar prostik is kb hasonlóak lehetnek. Ezért soha nem is fogok magyarországihoz menni.
Viszont amikor harmadik világbeli prostiknál voltam, valahogy sokkal emberarcúbb volt az egész, mondjuk én alapból képtelen vagyok érzelmek nélkül szexelni. Ezt onnan tudom, hogy egyszer egy budapesti csaj akart kizárólag dugni velem, de érzelmek nélkül (mivel később kiderült, hogy volt pasija és csak megcsalni akarta, ezért nem akart érzelmeket belevinni velem) és nekem egyszerűen nem bírt felállni. Tudom ez cikinek hangzik, de számomra a szex nem pusztán két testről szól. Ez volt az utolsó alkalom, hogy magyarországi nővel valaha is valamit csináltam. Elhiszem, hogy más kultúra meg, hogy nekik ez a normális, de én képtelen vagyok az ilyesmire. Számomra a szakma nem kizárólag a pénzről szól, ahogyan a szex sem kizárólag csak két darab testről.
Szóval amikor latina, fekete stb prostikkal voltam, akkor rengeteget beszélgettünk egymással, sokszor derűsek és vidám kedvűek voltak. Mert előtte mindig elbeszélgetek a nővel, hogy lássam jó helyre megy majd a pénzem. Mert nekem nem mindegy, hogyha Kolompár Rodrigó BMW-re fog menni vagy pedig a 11 éves gyerekének a gettóból való kihozására és életszínvonalának növelésére (pl mint a múltkor). Meg egy csomószor alapból idősebb 30+, 40+ nőkhöz megyek, akik közt sokkal nagyobb arányban vannak olyan nők, akik azért választják ezt, mert tényleg szeretik ezt csinálni (tudom magyarországi fejjel ezt lehetetlen megérteni, hogy valaki valamit nem kizárólag csak a pénz miatt csinál).
Szóval nem érzem úgy, hogy egyáltalán ne érdekelne ez. A múltkor pl egy másik (szintén harmadik világbeli) prosti mondta is nekem, hogy nem számít mennyi pénz van nálam, őt nem érdekli, de látja, hogy rossz napom van meg hogy rossz hangulatom van és érzi rajtam, hogy kívánom és ő tudja, hogy ezzel segíteni tud nekem és "megszabadít minden gondjaimtól", nem is akartam volna felmenni hozzá, de ő ragaszkodott hozzá, ő akart lenni a "Varázslatos Nő" ("La Mujer Mágica") az életemben, aki egy orgazmussal egy karikacsapással "megvált" engem, ezt ő mondta így 😅
Végül is igaza volt, jól láta rajtam. Amikor felmentem hozzá, akkor is kedves volt meg dúdolgatott is nekem, de nem ilyen cukros nyájas álkedves mint a magyarországi prostik, hanem érződött, hogy alapból ilyen személyiség. Nem is kért tőlem pénz egyszer sem, csak én hagytam ott mégis valamennyit, mert én éreztem volna rosszul magam, hogy csak úgy ingyen elmegyek tőle.
Szóval igazából nekem egy csomó prostiról emberileg sokkal jobb, pozitívabb véleményem van mint nem prostiról. Igenis sokat köszönhetek nekik, és csak előrébb vittek.
Ugyanis én csak 25 éves vagyok, ilyen fiatalon semmi komolyabb egzisztenciám nincs, nincsenek komoly megtakarításaim stb, tehát megházasodni vagy olyan nőt aki komolyan tervezne velem még úgysem tudnék találni, el kell teljen még 4-5 év mire ezeket mind fel tudom építeni. Úgyhogy ezerszer inkább ilyen prostikhoz megyek, mint az itt jelen lévő hozzászóló magyarországi nőkhöz, akik olyan iszonyú baromi tökéletesek és mindig észreveszik a legapróbb szálkát is a másikban, de a sajátjukban kilométeres gerendát sem veszik észre.
Igazából nagyon sok mindenről lehetne velem hosszan beszélni, a fizikán át az anatómián keresztül egészen a pszichológiáig sok minden másról is. És ezért is volt nekem nagyon nehéz Magyarországon. Mert ott kb kimerült abban egy beszélgetés, hogy "kikapott a Fradi" meg "beb*sztam a hétvégén". Szinte senkivel nem tudtam mélyebb komolyabb beszélgetést folytatni, senkit nem érdekeltek az élettel kapcsolatos mélyebb filozófiai kérdések. Kb az a fő téma, hogy kivel szexelt az Alekosz a tegnap esti Valóvilágban (ha véletlenül ez nem aktuális akkor bocsánat, évek óta nem nézet tévét, utoljára amikor néztem akkor még ez volt a tévében).
Pl elég csak megnézni ezeket a válaszokat is. Tessék összevetni ezeket tartalmilag pl az enyémmel. Ez tisztára magyarorszagi, de annyira tipikus... Ez a
" - Szerezz magadnak csajt!
- De fiatal vagyok, semmi egzisztencia, egy nő sem venne komolyan
- Akkor egy nyomorék vagy, a kutyának sem kellesz" - típusú igencsak intellektuális beszélgetések (irony)
Ez kb az a szint ami nagyon tipikus Magyarország:
"- Jössz piálni?
- Nem.
- Akkor b*zi vagy!"
Az nem baj ha nem jártas valami valamiben. A világra való nyitottság a legfontosabb, hogy az ember érdeklődjön a tudás felé.
Pl itt is van rengeteg afrikai vagy közel-keleti, akik nem is jártak szinte iskolába, nagyon hiányosak az ismereteik, viszont amikor beszélgetünk velük és valami új dologról van szó, olyasvalamiről amiről korábban semmit nem hallottak, akkor látszik, hogy érdekli őket és nyitottak, érdeklődőek a világ felé, az új tudás felé.
Ezzel szemben pl Magyarországon ha valami olyat tudsz amit a körülötted lévők nem, akkor kiutálnak és addig nem nyugszanak amíg valahogyan le nem tudnak taposni, tulajdonképpen veszélyes Magyarországon intelligensnek vagy műveltnek lenni, mert akkor irigykedni kezdenek rád és addig nem nyugszanak amíg sikeresen vissza nem húznak.
Pl:
" - Mit gondolsz Platón barlang-elvéről?
- He? Te b*zi vagy?"
Vagy a másik eset:
" - Tudtad, hogy ha kiterítenénk a testünkben levő összes véreret hosszában, akkor háromszor is körbeérné a Földet?
- Mit ugatsz? Megverjelek?"
Ezzel szemben ha mondjuk egy iskolába se járt négernek mondom ezt, akkor inkább olyasmit mond:
" - You know a lot of shit bro. It's amazing"
Szóval sosem néztem le azokat akik valamit nem tudnak, amit én igen. Ugyanis ahogyan a kínai közmondás tartja:
" Az ötezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik. "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!