Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ti tartotok szárazbará...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti tartotok szárazbarátot?

Figyelt kérdés

Definíció: [link]

"Definíció: Köztudott, hogy a szárazdajka egy olyan gyermekőrző, aki nem szoptat, tehát nincsen testi kapcsolat közte és a gyerek között. Ezzel párhuzamot vonva: a szárazbarát egy olyan férfiegyed az Aranyos Srác-kasztból, aki alapvetően egy nő barátja, de mégsem történik fizikálisan közöttük semmi."

Tehát van olyan béta pasika a környezetetekben, aki rátok hajtana (vagy belétek is van zúgva). De ti "legyünk csak inkább barátok" üzenettel barátzónába teszitek, mert azért segíteni, költözködni, shoppingolásnál cuccolni, apróbb szívességeket elvégezni kapóra jön a társasága?

#férfi #nő #szárazbarát
ma 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nincs ilyen.

Én nem tudok olyan férfival "baráti" viszonyba kerülni akiről tudom, hogy odáig van értem, pláne nem kérném meg szívességekre.

ma 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Mármint... sima barát?

A barátnőimmel sem szeretnék lefeküdni, aztán mégis "segíteni, költözködni, shoppingolásnál cuccolni, apróbb szívességeket elvégezni kapóra jön a társaságuk"

(Nyilván csak ha nekik is oké, vagy ők ajánlják fel - és ez kölcsönös, én is tettem már nagy szívességeket nekik pusztán baráti szeretetből. Nem azért "tartom" őket, hogy előnyöm származzon belőle, hanem mert szimplán szeretem őket, öröm velük lenni)

Volt olyan haverom, aki nyíltan belém volt zúgva. Tisztán elmondtam, hogy én nem érzek így, de ha neki oké, szívesen leszek a haverja. Neki belefért.

ma 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, a barátaim és köztem amúgy sincs sose semmi fizikális, ha nők, ha férfiak. Ezért BARÁTOK.

Nem értem így tehát a kérdést, a barátságnak ez eleve hozzájárója, nincs olyan, hogy "száraz barát", csak "barátság extrákkal" és "barát"

ma 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Ja, az utóbbi nem száraz barát, max csicska. De eleve nem tartok olyan barátokat, akik bugyizni akarnak, mert azok érdek emberek. A fent említett dolgokat meg meg tudom csinálni én is, amit meg nem, azért fizetek.
ma 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Néha amikor ilyen dolgokat olvasok, megfordul a fejemben hogy oka van annak hogy egyre elterjedtebb a férfimagány....

"shoppingolásnál cuccolni" Jézus úr isten mi ez, a gálvölgyi show?

De oké, ha ez megnyugtat, nem tartok magam körül olyan férfiakat akik a párkapcsolat zónába raktak, és nap mint nap a szemembe hazudnak arról hogy a barátaim, csak azért hogy talán egy nap majd megdughatnak. Még csak férfi barátaim sincsenek. Soha nem is lesznek..

ma 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:

"Még csak férfi barátaim sincsenek. Soha nem is lesznek.."

Te legalább be mered vallani, hogy szociálisan diszfunkcionális vagy. Ez nagy lépés előre!

ma 11:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!