Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Inkább választanátok egy szűz férfit vagy inkább egy olyan férfit, aki volt többször prostiknál?
Többször olvasni, hogyha egy férfi szűz, az kizáró oknak számít. Ahogyan arról is olvasni rendszeresen, hogyha egy férfi már volt prostinál (mint kliens) az is kizáró ok.
De melyik üti a másikat? Melyik a nagyobb hátrány?
Most vegyük úgy, hogy egyébként más területen ugyanolyanok (magasság, testalkat, arc stb)
50
Igen, biztosan irígy vagyok rájuk, hiszen olyan csodálatos életük van, és akkora társadalmi megbecsülésnek örvendenek. :D Na meg isteni lehet számodra közömbös vadidegenek alá befeküdni.
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyivel nagyszerűbb dolog prostizni, akkor miért probléma, hogy normál párkapcsolatra a kutyának nem kelletek? Hiszen pénzért szexelni annyival jobb, mint kölcsönös vonzalomból, nem igaz?
A kettő között semmi különbség nincs. A barátnőt ugyanúgy el kell tartani. Az igazából még rosszabb is, mert az folyamatos állandó anyagi kiadás, míg a prostit elég egyszer kifizetni.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha akármilyen balhé van és megy a barátnő akkor egy rakás pénzt bukok vele. Manapság már mindig minden esetben a nőknek ad igazat a bíróság, így elég ha csak egyetlenegy rossz nőt választok és mindenemet elveszítem amiért egész életemben nagy nehezen kemény munkával megdolgoztam.
Míg a prosti esetében ennek egyáltalán nem áll fenn a veszélye, a prosti nem fogja elvinni a házam, vagyonom, neki nem kell életem végéig a fizetésem X százalékát fizetnem.
A prosti kap egyszer egy szolgáltatásért pénzt és ennyi. Míg a barátnő az olyan, hogy akármikor akármennyi pénzt kérhet. Igazából én még sosem találkoztam egy nővel sem aki ismerte volna azt, hogy "elég". Ma "csak" száz frankot kér. Jaj, de holnap megy shoppingolni, adni kell neki négyszáz frankot. Jaj de most megjelent az új Iphone, kell neki az ezer frank a telefonra, mert különben hisztizni kezd, meg kirohanásai lesznek, meg mégis miféle férfi vagy, hogy nem akarod megvenni neki ezt meg azt stb.
Köszönöm szépen de ilyen áron nem kell barátnő. Nem fogok lemondani magamról, nem fogom elveszíteni magam egy nő miatt.
Ott van a prosti, a prosti sosem fogja kérni, hogy adjam fel teljesen önmagam érte. Meg a prosti legalább meg is hallgatja amit mondok és nem kizárólag csak önmagával foglalkozik, nem kunyerál éjjel-nappal pénzt tőlem. Szóval akkor ezerszer inkább a prosti.
Kérdező, ez olyan, mintha azon keseregnék, hogy nem kellek az ungabunga arab vallási fanatikusoknak, majd hosszan ecsetelném, hogy miért lehet rohadt szar egy ungabunga vallási fanatikus egyik feleségének lenni.
Hát banyek, vagy ez - vagy az. Vagy sír a szád, amiért normális kapcsolatra nem kellesz a kutyának sem, vagy mellverve bizonygatod, hogy mennyivel jobb prostizni. De a kettő együtt nem műkszik. :DD
Ti kezdtétek. Most mit sértődtök meg, hogy reagáltam a válaszaitokra?
Az a tipus vagyok akit ha ütnek, akkor visszaüt.
Ti írtátok először ezeket, meg az egész témát ti kezdtétek. Nem én.
Olvasd el még a legelején a #6 válaszom. Ott szépen leírtam, hogy ebbe nem mennék bele, mert alapból nem is erről szól a kérdés. De ti mégis belementetek. Akkor most ki is bizonygat mit? Ki is kezdte el bizonygatni azt a mantrát, hogy "minden prostizó férfi egy hulladék" ?
Most mit rinyáltok, hogy én meg reagáltam ezekre?
Nekem úgy tűnik, te tetted fel a kérdést. XDD
Ekkora barmot.
És mi volt az én eredeti kérdésem és miről szól most a te vitád?
A luxusprostitúció is balfék dolognak számít?
A dúsgazdagok egy része rendszeresen jár olyan prostikhoz, akik ezer euróba kerülnek egy órára.
Titokban virágzik az iparág, azt mondják (könyvet is írtak a témában)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!