Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Inkább választanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Inkább választanátok egy szűz férfit vagy inkább egy olyan férfit, aki volt többször prostiknál?

Figyelt kérdés

Többször olvasni, hogyha egy férfi szűz, az kizáró oknak számít. Ahogyan arról is olvasni rendszeresen, hogyha egy férfi már volt prostinál (mint kliens) az is kizáró ok.

De melyik üti a másikat? Melyik a nagyobb hátrány?

Most vegyük úgy, hogy egyébként más területen ugyanolyanok (magasság, testalkat, arc stb)

2023. okt. 7. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
70%

10

De, összefüggésben van. Sehol nem állítottam, hogy a nem prostizó férfiak mind csodálatos, szenvedélyes, odaadó szeretők, ahogy azt sem, hogy az ágyban önző férfiak mind prostiznak.

Annyit mondtam, hogy a nők többsége nem akar olyan férfival lenni, akinek annyira nem számít a nő élvezete, hogy prostihoz jár. De ilyenkor nemcsak a nő élvezete nem számít, de a pasit az sem érdekli, hogy a nő konkrétan csak pénzért cserében hajlandó szexelni vele... Zéró önbecsülés...

2023. okt. 7. 19:12
 12/63 anonim ***** válasza:
32%

#11 A prostik maguknak választják ezt az életformát.Ők ezt a szolgáltatást nyújtják, nekik megfelelőbb ez, mint gyárban vagy irodában dolgozni.Akkor?Te se "sajnáld" a prostikat, mert ők ezt szeretik csinálni.Nem kell azzal jönni, hogy nem szeretik csinálni, mert elmehetnének helyette mást is csinálni, de nem mennek.

Egyébként a jobb fajta prostik meg is válogatják a vendégeiket, ők sem hajlandóak akárkivel megb*szatni magukat.

2023. okt. 7. 19:51
 13/63 anonim ***** válasza:
60%
Újra sikerült félreértened. Nem föltétlenül sajnálom a prostikat, de megvetem azokat a férfiakat, akiknek a szexuális aktus során nem tényező a nő élvezete. Tehát képesek úgy szexelni, hogy PONTOSAN tudják, hogy a másik fél csak pénzért csinálja.
2023. okt. 7. 19:54
 14/63 anonim ***** válasza:
26%

Ja, és még valami.Én nőként azokat a férfiakat vetem meg egyedül, akik szerelmet, elköteleződést ígérnek egy nőnek, aztán mikor megvolt a dugás, akkor szó nélkül köddé válnak.Na, az ilyen az én szememben nem ember.

Akkor már sokkal különb ennél egy olyan férfi, aki amúgy is tud csajozni, egy éjszakásozni, meg néha a kaland kedvéért kipróbálta a prostizást.Ez sokkal normálisabb dolog.

Az a kategória nyilván nem kell a nőknek, aki azért járt prostihoz, mert másképp nem jutna szexhez, tehát róluk nem is érdemes szót ejteni.De emberileg még őket is becsületesebbnek tartom, mint a dugásért fűt-fát ígérő, majd utána eltűnő "férfiakat".

2023. okt. 7. 19:57
 15/63 anonim ***** válasza:
24%

#13 Nem értettem félre, te nem akarod érteni, amit írok.

Ezt írtam:"Egyébként a jobb fajta prostik meg is válogatják a vendégeiket, ők sem hajlandóak akárkivel megb*szatni magukat."

Tehát téged az zavar, hogy vannak olyan nők, akik pénzt is elfogadnak azért, amit más nők ingyen csinálnak?

2023. okt. 7. 19:58
 16/63 anonim ***** válasza:
29%
Egyiket se szeretik a mai nők de szerintem egy prostizós ìgyis nagyobb eséllyel indul a nőknél még ha tagadjàk is de ìgy van
2023. okt. 7. 20:02
 17/63 anonim ***** válasza:
55%

15

Te ennyire nem érted, amit írok, vagy teszed magad? :D

Leszarom, a prostikat meg az érzéseiket. A férfi akik velük szexel értelemszerűen nem érzi szükségesnek, hogy a szexpartnere beinduljon rá és élvezze az aktust. Emellett pedig lúzer is, hiszen nem tud összeszedni magának egy csajt, aki TÉNYLEG le akar vele feküdni. Mit nem értesz ezen?

2023. okt. 7. 20:06
 18/63 anonim ***** válasza:
54%

Egyiket se. Akinek sose volt párkapcsolata azzal valami gond van.

A szüzet úgy kb 20-22 éves korunkig választanám. Felnőttként, főleg minél idősebb korban nyilván mindkettő a nyúlcipő kategória. De nagyon erősen.

2023. okt. 7. 20:34
 19/63 anonim ***** válasza:
30%

17-es.

Tehát valaki azért lesz lúzer, mert szar genetikával születik, és ezért a nők kb. emberszámba se veszik.

Ilyen gondolkodásmóddal és hozzáállással te vagy a legundorítóbb lúzer, csak szólok. A kirekesztés és mások leszólása az emberiség egyik legnagyobb baja manapság, a legundorítóbb dolog a világon.

18-as.

Igen, szar genetikával születik, és onnantól a nők kb. emberszámba se veszik, akármit is csinál, akármennyire is töri magát...

Először ismerd meg az embert, kérdezd meg mi történt, majd utána ítélkezz. Fogalmad sincsen ezek az emberek miken mentek keresztül életükben. Ha fele annyit kaptál volna nőként "kudarcokat" párkapcsolati szempontból, már rég padlón lennél és fel se tudnál állni. Férfiként meg teljesen mindegy mi történt, menni kell tovább sajnos...

2023. okt. 8. 02:02
 20/63 anonim ***** válasza:
39%

19

Magasból leszarom, hogy minek gondol egy prostizós lúzer, akinek fizetnie kell azért, hogy egy nő hozzáérjen. :D Ne vicclejünk már...

Én átlagos geneitkával születtem, talán nem várható el, hogy egy ronda ÉS EMELLETT undorítóan elvtelen emberrel legyek, akit nem érdekel a nő élvezete.

2023. okt. 8. 02:57
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!