Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktàtok dícsérni a férfit, férfiak mit szerettek hallani a nőktől?
Az olyan kiábrándító mikor a férfit dicsérgetni kell. Nem azért vagyok hogy pátyolgassam a kis lelkét. A férfi legyen nagybetűs FÉRFI, aki nem kuncsorog dicséretért.
A nő dolga fogadni a bókokat a férfitól.
Szerinted 1-es egy férfinek nem jár dicséret, mert ő férfi??
Micsoda begyöpösödött felfogás ez te jó isten...gondolom te pont az vagy aki szerint ha egy férfi kimutatja az érzéseit, ne adj isten sír az férfiatlan és szánalmas.
Így nem vágytam ilyesmire.
Részemről elég ha tényleg kölcsönösek az érzelmeik, kölcsönösen ragaszkodunk a másikhoz. Aki ugyanúgy keres, ugyanúgy jön. Magától cselekszik spontán jön minden, elég ha érzem , hogy szüksége van rám és szeret.
A kapcsolat elején nem szoktam dicsérgetni a férfit, mert még elbízza magát. Akkor valóban inkább a férfi dolga, hogy a nőt dicsérje. De egy hosszú távú kapcsolatban igenis a férfinak is jólesik, ha dicsérik.
Én szoktam a férjemet. Ha csinál nekem valami figyelmességet.
Az ágyban nyújtott teljesítményét is szoktam méltatni, meg ahogy kinéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!