Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szoktàtok dícsérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktàtok dícsérni a férfit, férfiak mit szerettek hallani a nőktől?

Figyelt kérdés
ma 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
7%

Az olyan kiábrándító mikor a férfit dicsérgetni kell. Nem azért vagyok hogy pátyolgassam a kis lelkét. A férfi legyen nagybetűs FÉRFI, aki nem kuncsorog dicséretért.

A nő dolga fogadni a bókokat a férfitól.

ma 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Engem az izgat amikor szex után azt mondja a párom hogy rongybabát csináltam belőle! ;)
ma 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted 1-es egy férfinek nem jár dicséret, mert ő férfi??

Micsoda begyöpösödött felfogás ez te jó isten...gondolom te pont az vagy aki szerint ha egy férfi kimutatja az érzéseit, ne adj isten sír az férfiatlan és szánalmas.

ma 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek főzni és mindig örülök, amikor a feleségem boldogan mondja, hogy milyen jó lett az ebéd.
ma 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt szerettem látni, hogy őszintén jön belőle bármilyen bók és nem erőlteti magára mint te csinálnád...
ma 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit gondolok. Nem szeretem a kamu bókokat, de ha valami tetszik, akkor azt megmondom :)
ma 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
12%
Nem baj egyetlenem, hogy minden áldott este koszosan, büdösen, hulla részegen, izzadtan, hájas, zsírtól csöpögő testtel, szőrös talppal, korpás hajjal, erősen kopaszodva, büdös szájjal csókolgatva bújsz hozzám és mindig belealszol, rajtam horkolva, a szexbe, én akkor is csak téged akarlak (- a pénzedért cserébe -).
ma 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Így nem vágytam ilyesmire.

Részemről elég ha tényleg kölcsönösek az érzelmeik, kölcsönösen ragaszkodunk a másikhoz. Aki ugyanúgy keres, ugyanúgy jön. Magától cselekszik spontán jön minden, elég ha érzem , hogy szüksége van rám és szeret.

ma 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt szeretik mikor az amúgy hasznalhatlan kis erőtlen 14 centis férfiassàgukat dicsrrgetik...hogy mekkora nagy szám volt vele a szex. 😆
ma 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:

A kapcsolat elején nem szoktam dicsérgetni a férfit, mert még elbízza magát. Akkor valóban inkább a férfi dolga, hogy a nőt dicsérje. De egy hosszú távú kapcsolatban igenis a férfinak is jólesik, ha dicsérik.

Én szoktam a férjemet. Ha csinál nekem valami figyelmességet.

Az ágyban nyújtott teljesítményét is szoktam méltatni, meg ahogy kinéz.

ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!