Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/lanyok ti szoktatok/szerettek meztelenkedni? Csaladba is szulok/ testverek elott? Es aludni hogy szoktatok meztelen? Szoktatok meztelenn napozni a kertbe vagy esetleg a panel tetejen? :D kort es nemet is irjatok leci.
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 15:04
1/9 anonim válasza:
Nyáron a lakásban meztelenül és néha a kertben is. 18/L
2/9 anonim válasza:
Egyedül szeretek meztelenül lenni, de szülők előtt, stb. nem. 22/F
3/9 anonim válasza:
Igen, nyáron kint is azon kívül inkább a házban, pucéran alszok. :) Fő a természetesség!
20/N
4/9 anonim válasza:
Itthon mindig meztelen vagyok, de egyedül lakok. Otthon, családban nem volt szokás egymás előtt meztelenül megjelenni. Aludni is mindig meztelenül szoktam.
30f
5/9 anonim válasza:
Meztelenül otthon egyedül, szülők előtt nem, aludni meztelenül.. L
6/9 anonim válasza:
Én szeretek, szabadabb, természetesebb, de szülők testvérek előtt csak ritkán ha meglepnek, ha van otthon valaki veszek magamra valamit. Meztelen aludni nyáron szoktam, és a kertbe mindenki belát az útról szóval nem nagyon járok ki egy száll p.csben :D
17/F
7/9 anonim válasza:
Én az erkélyen vagy a panelunk tetején tudok meztelenül napozni, sajnos kertünk nincs. 35/N
8/9 anonim válasza:
Kb. 4-5 éve szoktam rá az itthoni meztelenkedésre és szerencsére a szüleim nem zavarja. Ők nem meztelenkednek. 19/F
9/9 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam meztelenkedni. Max. amikor elfelejtem bevinni a törülközőt és gyorsan átrohanok a szobámba. A húgom viszont más. Ő egyfolytában pucérkodik. Sokszor vendégek előtt is, ami kicsit gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!