Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra itt a nyár! Lányok, fiúk! Ki az aki így nyáron szintén imád pucéran lenni és nem szégyellős? ( otthon, napozni, vagy a szobába tv-ni netezni meztelen vagy tóparton haverokkal, stb )! Haverokkal, lakótárssal, családtagokkal, stb!?
Én mindig meztelen vagyok ha 25 fok felett van.
Én itthon a lakásban meztelenül vagyok, egyedül akkor nem öltözök fel ha a párom jön át. Ha csengetnek akkor mindig van egy egyberuha készenlétben azt gyors magamra kapom és már nyitom is az ajtót.
Szoktam járni nudista strandra nagyon ritkán csak azért mert messze van. Bár itt a város mellett van egy nagy rét körülötte erdő, időnként ha elmegyek kocogni akkor arrafelé megyek, kimegyek a mezőre, levetkőzök a ruháimat eldugom és úgy futok meztelenül csak cipő és zokni van a lábamon, az az össz ruha ami akkor épp rajtam van.
Ha nappal megyek oda akkor keresek egy jó helyet levetkőzök és ledőlök ott napozni. Néha az erkélyre is kimegyek, csak nem akarom hogy meglássanak a perverzek, kint a mezőn meg ennek elég kicsi az esélye.
Régebben egyik barátnőm elvitt egy kihalt helyre és ott nudiztunk, úgy túráztunk, csak cipő volt rajtunk meg a hátizsák abba voltak a ruháink, de volt amikor éjszaka nyáron amikor kint volt 24 fok akkor egy kihalt utcába meztelenül sétáltam, ilyen is volt. 24/N
Ha csak tehetek akkor meztelen vagyok.
Nem zavar már az sem ha meg látnak , isnerősők szomszédok már megszokták
Mondjuk egy L-t vagy egy F-t igazán odaírhattál volna.
De szerintem fiú xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!