Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már meztelen felöltözött emberek között?
Figyelt kérdés
Pld. Campingben sátorba voltál meztelen mikor bejöttek a barátok és így kezdtek el beszélgetni veled.2013. jún. 10. 05:30
2/15 anonim válasza:
Mindenki volt legalább egyszer meztelen mig korulotte mindenki ruhát viselt. de aztán bepólyáztak és odaadtak az anyukádnak.
3/15 anonim válasza:
Már nem is egyszer. Alapból a meztelenség híve vagyok, itthon pl mindig pucér vagyok, így ha haver-ok jön pucérn fogadom ami már nem meglepő számukra mert megszokták. Tegnap a postásnak nyitottam ajtót pucéran amit ugyan nem szoktam, de mivel tudtam, hogy jön egy haver azt gondoltam ő kopogtat.Szerintem a meztelenség természetes állapot
4/15 anonim válasza:
Volt már rá példa, igaz szexuális töltetű helyzet volt, de tetszett:)
5/15 anonim válasza:
Mindenki. Megszületni ugyanis nem ruhában szokás..
6/15 anonim válasza:
Igen, voltam nem is egyszer.
Itthon nyaranta meztelen vagyok, igy ha jön valaki, előfordul hogy meglát.
7/15 anonim válasza:
Igen fordult már elő. Sokat vagyunk meztelenül így elő elő fordul ilyen szituáció.
8/15 anonim válasza:
Persze, előfordult már.
Például kiránduláson, mikor kijöttem a zuhanyzóból, addigra a többiek a szobában már mind fel voltak öltözve, még mások is bejöttek közben dumálni, én meg kimentem közéjük ruhátlanul. De nem is öltöztem fel azonnal, hanem előbb ittam egy pohár üdítőt, meg beszélgettem is velük közben pár szót és csak utána kezdtem öltözködni. Nem zavar az ilyesmi.
10/15 anonim válasza:
04:35
"Téged nem, de ha őket igen…?"
Ugyan miért zavarta volna őket? Tesiórák után minden alkalommal láttuk egymást anyaszült meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!