Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párok szokták látni egymást meztelenül első petting/szex előtt vagy nem?
Tegyük fel, összejön egy férfi egy nővel. Még nagyon friss a kapcsolat, pár csókon és ruhás simogatáson kívül nem történt más. Alsóneműt/fürdőruhát próbál valamelyikük vagy tisztálkodik és a másikuk is a közelben van.Ilyenkor, ha már járnak, szoktak egymás előtt meztelenkedni?
(nekem mindig valamilyen szexuális tevékenységnél történt az első, azért is kérdeztem meg.)
Ez nincs szokásra bontva, ha nem gátlásos egyik sem, akkor csupaszon vannak
Ha valaki nem érzi jól magát ruha nélkül mondjuk a hapsi akkor csak a nadrágot veszi le, és mondjuk póló rajta marad
Köszi!
Azért is kérdeztem, mert néhány fiatalabb lány esetleg háklisabb lehet az ilyesmire.
Mi még nem is jártunk, amikor alsónadrágban láttam... Volt rémüldözés részemről..
Nem azért mert félek a meztelen férfiaktól, hanem tül jól nézett ki, és nem akartam magama olyan helyzetbe hozni, hgy hamarabb megyek bele olyanba, amit később gondolok helyenvalónak, ha kapcsolatot szeretnék, nem csak szexet..
Menekülőre fogtam...
(Jól tettem:) októbertől a férjem lesz:):))
Amúgy engem nem látott azelőtt félmeztelenül sem, mielőtt történt volna akármi is, de 1 hónap után már éltünk nemi életet (21 évesek voltunk)
Ha belegondolok, volt már idegen férfi is aki látott melltartóban, nem igazán vagyok szégyenlős, megváltalában tintatosqk, nem bámulnak oda ha át kell vennem a pólómat... De a strandon is monokinizek, vagy simán átveszem a bikinifelsőmet a melltartómra...
Ui.
Viszont olyan ellenkező nemű előtt nem tisztálkodom (tusolok, fürdök)
Akivel nem vagyok olyan viszonyban.... A túl intim nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!