Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki volt már meztelen felöltözö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt már meztelen felöltözött emberek között?

Figyelt kérdés
Pld. Campingben sátorba voltál meztelen mikor bejöttek a barátok és így kezdtek el beszélgetni veled.
2013. jún. 10. 05:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Jó, gyere át, legyél meztelen előttem! (feltéve, ha lány vagy:)
2013. jún. 23. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenhol azt olvasom, hogy ki-hol-hogyan meztelenkedett. Ilyenkor magatokhoz is nyúlnátok? Vagy szexualitás kizárva?
2013. jún. 23. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Haverom volt itt most nálam egyet sörözni, csak egy kisgatya volt rajtam, de aztán azt is levettem, annyira meleg van. Az elején látszott rajta, hogy meglepődött, de azt mondta, hogy ha nekem ez kényelemesebb, őt nem zavarja.
2013. júl. 7. 23:47
 14/15 mooti ***** válasza:

12/13 válaszoló

Te összekevered a szezont a fazonnal.

A Naturizmus egy életfelfogás. Akinek a hitvallása ez, az mindenhol /persze ahol a törvény nem tiltja/ meztelenül van. A meztelenségnek semmilyen szexuális alapja nincs.

Természetesen ha két ember között kialakulóban van, vagy már van kémia, akkor ott ez megváltozik. Azonban ez csak bizonyos szituációkban valósul meg. Alapból az ember intelligens és ha nem gondol a szexre /hisz a nap 24 órájában ez nem is működik/, akkor nincs semmilyen merevedés, felizgulás.

2018. febr. 27. 08:10
 15/15 mooti ***** válasza:
12/14 válaszoló
2018. febr. 27. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!