Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú-lány testvérek, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány testvérek, akik nagyon jóban vannak: szoktatok egymás előtt emeztelenül mutatkozni? (15-20 évesek)

Figyelt kérdés
Természetes? Vagy egyáltalán nem? Nemet is, ha kérhetem.

2014. okt. 12. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
1%

Nem, sőt, természetellenes és erkölcstelen is.

Lényegtelen hogy hány évesek, akkor is.

Pasi vagyok amúgy.

2014. okt. 12. 18:27
 2/19 anonim ***** válasza:
2%
Na mész innen ezzel a japán 'incest' vágyakozásoddal a p*csába...
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak családok, ahol természetesnek mondhatóak az ilyenek, de vannak olyanok is, ahol ez nem megengedett... Az egyik esbarátnőm a családjának összes tagja előtt (még az öccse, és az apja előtt is) zavartalanul meztelenkedett, de ott ez nem is volt szokatlan dolog... Mindenki a csaladban igy tolta.. Engem ez meglepett, mert mas neveltetest kaptam, de vegul nem akadtam fenn a dolgon, elfogadtam
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem, egyikünk sem meztelenkedik a másik előtt.. én

21L, a tesóm 16F.

2014. okt. 12. 18:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
régebben elfogadottabb volt, manapság egyre ritkább a dolog valamiért
2014. okt. 12. 18:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Szerintem maga az alap nem nagy dolog, de család előtt az márkemény. Kettes válaszoló, ... inkább nem minősítem..
2014. okt. 12. 18:32
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem meg viccbol sem:-))Egyszer meg evekkel ezelott ram nyitott az ocsem amikor zuhanyoztam mindketten sikitottunk egy nagyot es kimenekult:-))))))Soha nem mutatkoznank egymas elott meztelenul,vagy felmezetelenul se.
2014. okt. 12. 18:57
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a batyamek szokasa, a szobajukba vetkoznek le es mennek a furdoszobaba. Ilyenkor van,h meglatom oket ( a szerszamukat mindig eltakarjak a kezukkel) ekkor ramorditanak, MIT NEZZEL TETSZIK??? :D

Persze poenkodva. Ilyen szokott csak lenni. Szerintem nem lenne durva de felesleges. Nincs olyan helyzet amikor egymas elott kene pucerkodni.

18 L

20-22 F

2014. okt. 12. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm szokott meztelenül lenni a fiú tesója előtt, de nincs benne semmi különös, náluk ez normális.
2014. okt. 12. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, nincs fiútestvérem, csak lány, de mi egymás előtt nem szoktuk zavartatni magunkat. Mondjuk szándékosan sem meztelenkedünk, mutogatjuk magunkat, de ha úgy adódik, levetkőzünk a másik előtt simán.
2014. okt. 13. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!