Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú-lány testvérek, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány testvérek, akik nagyon jóban vannak: szoktatok egymás előtt emeztelenül mutatkozni? (15-20 évesek)

Figyelt kérdés
Természetes? Vagy egyáltalán nem? Nemet is, ha kérhetem.

2014. okt. 12. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk úgy alakult hogy természetes az, ha látjuk egymást meztelen, nem vagyunk szégyenlősek. Direkt nem mutogatjuk magunkat egymás előtt, de ha úgy alakul. fürdéskor, öltözködéskor, nyaraláskor ha látjuk egymást, az nem baj. Sőt, egyszer egy kempingben együtt zuhanyoztunk mert közös volt a zuhanyzó. 17L/19F
2014. okt. 13. 07:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor nagyjából ugyanaz mindenütt: direktbe nem, de azért előfordulhat.
2014. okt. 13. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
4%
Igen mi szoktunk. Altalaban meztelen vagyunk otthon, anyu apu sokaig dolgozik es csak akkor vesznk ruhat ha hazajottek :). Egyszer nagyon unatkoztunk a hugommal es mivel egyedul voltunk otthon o kiverte a farkamat. Aztan en meg mit csinaltam ? Na vajon? Bealasztottak neki es elvettem a szuzesseget. Kb fel oran at csinaltuk de nagyon jo volt. Azota mar 2 szer csinaltuk :D En 19/F Ő 18/L ( ez tavaj nyaron volt )
2014. okt. 18. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó...ez mekkora szar! legalább hihetően írnád le a fantáziádat.
2014. okt. 18. 22:04
 15/19 A kérdező kommentje:
A húgod szüzességét elvetted?! Ez büntetendő cselekedet, féljél, nehogy megnézzék az IP címedet. És én nem viccből írom, vigyázz ezzel a sztorival, ha igaz, ha nem.
2014. okt. 19. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:

A mi családunkban teljesen természetes dolog a meztelenség.

Nyáron a kertben még nem is láttam ruhában a családunkat.

Nem is értem, hogy mi ezzel a gond?

Az unokatesómék imádnak hozzánk jönni, mert rögtön ledobhatják a rucit. Meg a nagynéném is. Náluk a nagybátyám az álszent és prűd, hogy nem engedi a meztelenséget - ezért aztán sokszor meglépnek előle...:)

2014. nov. 3. 10:44
 17/19 anonim ***** válasza:

direktbe sosem, de előfordul h úgy látjuk 1mást, és nincs belőle semmi.. persze régebben máshogy volt

én 24/F

ő 19/L

2014. nov. 3. 11:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk sem szokás a meztelenkedés, de nem is tabu, van hogy, nem viszek ruhát fürdőbe és meztelen megyek vissza a szobámba vagy nyáron is van hogy meztelen alszok, és mikor felkelek úgy megyek el wc-re, de napközben egymás előtt legalább egy boxeralsót vagy nadrágot felveszünk. Szóval megesik, de nem jellemző.

17/F

2014. dec. 6. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
fiu tesók vagyunk egy szobába és meztelenül alszunk nálunk ez nem gond
2019. márc. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!