Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy a lány unokatesóm bugyiban és melltartóban, én meg boxerben vagyunk egymás előtt?
Figyelt kérdés
Ő 14,én 15.2014. okt. 11. 18:49
1/14 anonim válasza:
nem ciki, fürdőruhában se látnál többet...
2/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Még most is?
Akit bánt tesz elene
3/14 anonim válasza:
Nem. Ha kívánjátok egymást, na az ciki!
4/14 anonim válasza:
Nekem a családomon belül uncsitesóm áll hozzám a legközelebb. Mindig vesz nekem cigit, jóarc. :DD Amugy mi már többször láttuk egymást ruha nélkül. Semmi para. Mondjuk a mi családunk nem valami átlagos xddd
5/14 anonim válasza:
Hogy érted hogy nem átlagos? xD
6/14 anonim válasza:
Nem, hisz nem akartok egymástól semmit.
De minek vagytok abba egymás előtt? Meleg sincs, akkor miért?:D
7/14 anonim válasza:
Hát nálunk mindenki őrült, de ez így van jól. Uncsitesómmal azok a nyaralások. Jaj :D
8/14 anonim válasza:
Engem inkább az foglalkoztat, hogy miért van még ennyi minden rajtatok - ha érted, mire gondolok.
9/14 anonim válasza:
En a batyammal vok igy am a haverja se rossz arc de az mar mas teszta batyam 19 en 14 haverja 17
10/14 anonim válasza:
nem ciki szerintem. Én is jóba vagyok unokabátyámmal, nem szégyellős, simán boxerben van előttem. Sőt öltözött is már át elöttem és akkor meztelenül is láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!