Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy én 26 évesen szűzként, szex, csók minden nélkül kibírom ezt, a börtönben meg miért golyóznak be ezek megvonásától az emberek és követnek el szexuális erőszakot egymás ellen?
Könnyebben bírja az, aki még nem próbálta, mint aki tudja, hogy milyen.
Legalábbis szerintem. :D
Azt hiszed ők még soha nem "könnyítettek" magukon? Szerinted miért nem elégszenek meg az önkielégítéssel, hanem közösülnek? :) Mert más ki...ni magadnak, mint megd..ni valakit. Nem lenézésből vagy kötekedésből, de neked erről fogalmad sincs, hisz te magad mondtad, hogy még nem tapasztaltad a két ember aktusa által nyújtott gyönyört.
Mellesleg amit a #2 hozzászóló írt, abban is nagy igazságtartam van. Odabent az is megbolondul/bomlik néha, aki józan ésszel ment be. A börtönökben olykor kegyetlen hierarchia van, aminek ez a fajta erőszak ad teret.
És te mit akarsz csinálni? Elkapsz és megerőszakolsz valakit? Ugyan már, neki ott bent "úgysincs mit vesztenie", azt csinál amit akar.
Aki börtönbe kerül, például valami nyomós ok miatt, annak többnyire alacsonyabbak a toleranciahatárai, nehezebben visel el dolgokat. Ez kihat a szexualitására is. Sokan a szexet stresszlevezetésre is alkalmazzák. De ha ennyire érdekel a téma keress egy illetékest, hátha változtat az állapotodon.. :)
Mellesleg, hogy próbáljuk meg elmagyarázni valakinek, hogy milyen a savanyú, aki még nem evett citromot? :) Ha nem akarod megérteni, akkor nem fogod megérteni.
Ilyen hozzáállással, hogy na gyere fel és megduglak senki nem is fog elmenni veled.
Mi az hogy "jó csajok"? Lehet, hogy magadhoz képest túl magasra teszed a lécet.. :D Belülről is meg kéne ismerni a nőket, nem csak ránézek és uuuh micsoda bige..! Sose a fullost keresd, az már rég megszomorodott. Értelmes és okos lányokat keress, a szerelem és a jó szex megszépít. Testileg bárki kikupálódhat, szellemileg nehéz felnőni egy szintre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!