Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy úgy érzem elhidegültem a páromtól? Úgy érzem mintha elmennénk egymás mellett mintha már nem lenne meg a szikra. Mit tegyek ez ellen?
Nem pénz kérdése a dolog. Egy közös szabad napon elmenni csak sétálni vagy otthon maradni, beszélgetni, új dolgokat kipróbálni mondjuk az ágy környékén: nem kerül semmibe. Csak időbe. Egymásra fordított idő nélkül pedig lehetetlen az elromlott kapcsolatot rendbe hozni.
Mi váltotta ezt ki nálatok?
Már nehari de pénz nélkül már semmit sem lehet csinálni moziba menni állatkertbe ilyenre gondoltam.
És arról nem is beszélve hogy így a jövőnkre pl egy külön lakásra se lesz pénzünk mert elvan adósodva..:(A régi házát meg nem akarja megvenni senki.
Nem semmi vagy kérdező. Nincs pénze a párodnak a rezsi kifizetésére se, a családja tartja el, de te állatkertbe meg moziba akarsz menni. Végiggondoltad, amit mondasz?
A kedves párod meg ha nagyon akarná, abbahagyhatná a gépezést (ha csak nem a munkája miatt csinálja).
Én még mindig azt mondom, hogy beszélgetni-beszélgetni-kommunikálni kell egymással. Elmentek egy parkba sétálni, vagy beültök egy kávéra vagy sütire vagy tudom is én mire, ami nem hinném, hogy 3000 Ft-nál többe kerülne. Újra csábítsd el őt! Te ismered csak, hogy mi izgatja föl. Ha jól csinálod, fölkel a gép elől és inkább téged választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!