Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti be szoktátok csicskítani a barátzónába rakott pasikat?

Figyelt kérdés
Pl. ha már túlságosan nyomul, és nem csak szívességeket tesz, hanem akar is valamit, akkor elejtetek egy félmondatot arról, hogy a mostani pasitok mennyivel nagyobb kaliber nála? Be szokott válni, ettől észreveszi magát?
ma 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom már 😑
ma 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

"Barátzónába rakott pasik" :D

Voltak olyan haverjaim, akiknek bejöttem, de már az elején tisztáztam hogy én nem szeretnék többet barátságnál. Ők döntöttek úgy, hogy rendben, maradnak.

Soha nem csicskítom egyik haveromat sem (se férfit, se nőt)

Szívességet kérhetek, de azt is "nemleges válasz is ér" mondattal szoktam kezdeni (avagy nem kell magyarázkodni, hogy miért nem tud segíteni, csak mondja meg hogy nem tud, és akkor keresek más megoldást) illetve rám is számíthatnak mindig

ma 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki úgy közeledik, ahogy nekem kényelmetlen, vagy látom hogy mindent érdek miatt csinál, azzal nem beszélek többet. Ennyire egyszerű.
ma 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Mi most ez a sok barátzónás kérdés? Ez a fétised?

Vagy pedig gerinctelen módon egy olyan csaj farvizében úszkálsz aki nyíltan megmondta neked, hogy nem akar tőled semmi szexuálisat, és most frusztrál, hogy tényleg tartja magát ehhez..?

ma 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Honnan jön egyeseknek ez a sok brmság...
ma 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Bár nem vagyok csaj, de igen. A barát zónába rakott pasik ha nyomulnak, akkor szoktak kapni egy csicskító hátrapofont.
ma 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Neked is jó torz képed van az emberi kapcsolatokról.
ma 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem, felnőtt nő vagyok, tudok határozott lenni. Sőt, olyan stílusban is el tudom küldeni a népet, hogy alig várják, hogy elinduljanak.
ma 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen vannak baràtzònàban. Aki oda kerül ahhoz nincs nyomra a nőnek. Sose fogja megnézni a kukacàt. Felesleges idopazaras.
ma 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem ismerek olyat hogy barátzóna. Ez milyen földrajzi hely?
ma 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!