Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos, nincs lakása , egyszerű melós úgy
találhat nőt?
48 Számoljunk kicsit. :) Egy 170 cm magas csajnál az abszolút jócsaj zóna átlagsúlya mondjuk 50 kg. Egy 182 cm magas férfinál más az arány, a jópasi zóna mondjuk átéag 85 kg, mivel a férfiaktól elvárás az izom is. A kérdezőt 45 kg választja el ettől a femináci nagyarcú válaszolót 13 kg, ez nagy különbségnek tűnik de valójában nem az. A csaj a súlya 21%-át kellene hogy leadja hogy az abszolút modellalkat versenysúlyt elérje, a kérdező meg a 34%-át. Ezárt beszéltem arányokról. Az alig több mint 10% különbség nem ad okot ekkora pofára. Ez olyan hogy oké hogy a nőt kevesebb választja el a jó alaktól még így arányosítva is de ez olyan kicsi különbség amit normális nem felszínes és gonosz nőnél simán lehet kompenzálni egy jó személyiséggel. Arra pedig szerencsére esélye nincs az ilyen felszínes nőnek egy egy ténylegesen jó pasi tartós kapcsolatra akarja vagy ha mégis akkor arra nincs esély hogy ne csalja meg sokkal jobb nővel.Azt is kifejtettem hogy a belefektetett munka mennyisége is más. A kérdező nagy valószínűséggel beteg, anyagcserezavaros így neki iszonyatos munka ellenére is marad túlsúlya és a nők finnyás ízlésének megfelelő test érdekében rengeteg edzés is kellene. A nő ellenben vszeg egészséges csak igénytelen kicsit magára, nem mozog és nem figyeli mit eszik épp ezért lesz 30-40 körül már 70 kiló felett mert az anyagcsere bizony lassul, pláne nőknél és ők a zsírt is jobban raktározzák. Ráadásul neki elég lenne ha azt csinálná mint az átlag igényes csaj hogy figyel a kalóriákra és mondjuk nem zabál be este 6 után és ellenáll az édességnek. Így elérhető lenne az 50-55 kiló komolyabb erőfeszítés nélkül is és még nem is kell szenvedni a sok kiló izomtömegért mint a férfiaknak. Ennek ellenére ő nem teszi meg mégis hatalmas nagyra van magával és belerúg másba. Lenézi azt akivel így részleteiben nézve nincs sok különbség köztük.
2023. okt. 5. 13:49
#51 hát te hülye vagy. 170 centihez a 60 kiló teljesen rendben van, simán a csinos kategória. Ha meg kicsit sportol is az illető, akkor kifejezetten bomba alak. 170 centihez a 50 kiló már az a kategória, amiért kórházba viszik a szerencsétlenebbeket. Modell barátnőm ehhez a magassághoz 56 kg volt, mielőtt elkezdett izmot építeni, és inkább ilyen műfajban versenyezni. És neki se melle, se feneke nem volt 56 kilósan. Szóval egy kis popó, egy kis cici, kis átlag izomzat, és máris megvan a 63 felesleg nélkül is, ilyen magassághoz...
2023. okt. 5. 14:13
Sok a rosszindulatú komment.
Szerencsére én bármit megehetek, tartom a súlyomat, de..
Látom hogy olyan emberek oltják a kövéreket, akik még többet esznek mint ők, csak szerencsés a genetikájuk ezért nem híznak.
Havarom is két pofára eszi a gyors kaját, sörrel öblíti, mégis 6
2023. okt. 5. 14:40
2023. okt. 5. 14:40
53
Igen, csak vicces, hogy a kommentelőnek persze nem kell tulsúlyos nő, neki abvekony kell! Ő maga nem fogad el köver nőt, de őt fogadjak el??? Wtf???
2023. okt. 5. 14:52
55.
Szerencsére a gyakorikérdéseken minden kérdező és válaszoló modell-alkatú nő vagy testépítő férfi.
2023. okt. 5. 14:57
57/83 A kérdező kommentje:
Pont azért nem szeretem már a fiatal emberek társaságát. A tini srácokat lassan már utálom. Nagyon sok egészségtelenül él. Az iskolában , mekiben úgy zabalnak napi szinten. Én meg volt hogy 5 évig egyszer se ettem mekiben. Náluk alap a alkohol , cigi , energiaital meg némelyiknek a drogok, aztán az előzőek közül én csak az energiaitalt ismerem. Jó alkoholt szilveszterkor és családi szülinapokon fogyasztottam amíg éltek a szüleim. De ennyi. Szóval idegesítő látni hogy mit művelnek a mai sracok és 65 kilóval vannak , én meg ha csak három falatot eszek már jön a plusz súly.
57.
Bezzeg te, igaz? Reggeli helyett 100 fekvőtámasz, ebéd helyett 500 kör futás, vacsora helyett 200 guggolás.
2023. okt. 5. 15:04
59/83 A kérdező kommentje:
Magadra vetted? Hány éves vagy ? 🤔😀
57# 3 falattól nem fog hízni😉
2023. okt. 5. 15:17
Kapcsolódó kérdések: