Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi pocakos, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi pocakos, nincs lakása , egyszerű melós úgy találhat nőt?

Figyelt kérdés
Kb 15 nő utasított el az elmúlt években. Kezdem azt hinni hogy nekem nem jár a boldogság, párkapcsolat de még kaland se. Éljek egyedül- dolgozzak mint a gép- a szabad időm e meg unatkozzak.
2023. okt. 5. 07:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
88%

Szia kérdező!

Csóró vagyok én is, dagadt is, pocakom is van, nem vagyok szép, nincs jogsim. Randizol velem?

2023. okt. 5. 10:22
 32/83 A kérdező kommentje:

Dobj egy képet privátban. És egy általános bemutatkozást. Nem ígérek semmit de szeretek barátkozni is. Azért mert valaki nem egy insta modell attól még lehet értékes ember.

2023. okt. 5. 10:26
 33/83 anonim ***** válasza:
85%
Önkormányzati lakásban élek anyummal, elcseszett gyógyszerezés miatt bélpuffadásom volt, évekig nem lehetett leszedni a hasamat, sokára lett 2 párkapcsolatom is, soha nem adtam fel, mostani párom szerette a pocakomat, elfogadtam magamat, beköltözött hozzánk, új étrend után hirtelenül 16 kilót lefogytam. Nem szabad elsüllyedni! Egyrészről a sors megoldhatja és így szerethet minket, másrészről tehetünk is magunkért! Persze itt attól függ, hogy pontosan mi az egészségi állapot és mit lehet tenni. De az az egyetlen probléma a besüppedés mellett, semmi más.
2023. okt. 5. 10:27
 34/83 anonim ***** válasza:
87%

32

Egyrészt, nem én fogok kezdeményezni, hanem neked kell!

Másrészt, itt nem erről volt szó, hanem, hofy ismerkednél e velem parkapcsolat ügyileg, 120 kg vagyok..

Naugye, hogy nem!

2023. okt. 5. 10:29
 35/83 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell unatkozni. Ne mástól várd azt hogy boldoggá tegyen.

Találhatsz párt de nehezebben ilyen kritèriumokkal.

Ès mit fogtok csinálni ha találsz párt? Mit fogsz tudni adni a kapcsolatban a párodnak? Ezek is fontos dolgok.

2023. okt. 5. 10:30
 36/83 A kérdező kommentje:

Nagyon nagy az összsúlyom de az arányok is furcsák. Van rajtam izom a rengeteg zsír mellet.

Szóval amelyik válaszoló trollkodik a 120 kilóval az nincs tisztában azzal hogy egy 150 cm 120 nő nem olyan mint egy ferfinàl a 180 mondjuk 120 al. Számít a zsír , víz , izom %

[link]

2023. okt. 5. 10:38
 37/83 A kérdező kommentje:

Kicsit részleteznéd mit kellene adnia a férfinak ? Pl autót kellene vennie a párjának zsebből. Vagy mire gondolsz ?

2023. okt. 5. 10:41
 38/83 anonim ***** válasza:
89%

37#

Egy nő nem csak abból áll, hogy hazaviszed, megdu..od. ès ott van veled a 4 fal között. Ennèl egy kicsit többet kell adni neki.

2023. okt. 5. 10:47
 39/83 A kérdező kommentje:

A nőnek mit kell adnia a férfinak? A másik szemszögből is nézzük meg a felvetésed.

2023. okt. 5. 10:52
 40/83 anonim ***** válasza:
71%

7

Kaja rendben van? Nem eszel túl sokat?

Menj el orvoshoz, mert hormonális oka is lehet.

2023. okt. 5. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!