Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos, nincs lakása , egyszerű melós úgy találhat nőt?
Igen.
Hogy te találhatsz-e? Nem.
Abban úgy sem gondolkozom. 3 is kereste a társaságom aki ducibb volt. Kerültem a lehetőséget. És nem oylan rég volt egy vékonyabb is. Aki jelezte hogy kedvel vagy érdeklem. De neki van amúgy kapcsolata. Meg amúgy is zavarban voltam a jelenlétben. Az járt a fejemben mit akarhat a csaj egy ilyen kövér lúzertól.
Nem tudok elmenni a 10-es által említett mondat mellett én sem.
Valami hiányzik az egyenletből, mert - durva példa - anno egy koncentrációs táborban is lefogytak egészséges, ám kicsit túlsúlyos felnőtt férfiak 80-90 kg-ról 3 hónap alatt 50 kg-ra. A fizika és biológia törvényeit nem lehet áthágni egyik irányban sem, ha kisebb a bevétel, mint a kiadás, akkor bizony elkezdi a szervezet a raktárakat felhasználni.
Egyre inkább az a sejtésem, hogy a kérdező nem is pocakos, csak torz a testképe, és ő saját magát pocakosnak látja, közben meg úgy néz ki, mint egy tizenéves srác. Ami sajnos szintén nem egészséges, csak ez esetben másmilyen gyógymódra - pszichoterápia - van szükség.
16#
Ha ő Balázs, akkor elhiszem hogy nem eszik, de az alkohol miatt nincs kalória deficitben.
Jó megoldás lehetne ha èhezès helyett( ilyenkor a szervezet átáll vèszüzemmódba, ès raktározni fog a kevèsből is) az alkoholra költött pènzt normális kajára fordítaná.
Nem vagyok Balázska. Nem is iszom alkoholt vagy ásványvizet.
Mondom azért nem kövér témába itt belekezdeni mert már ismerlek titeket. Mindig a kérdező a hibás aki valamit nem tesz és azért tart ott ahol. Igazi segítőszándék sehol. Anno is én bedőltem ennek “ha kevesebb energiát viszel be mint amire szüksége lenne a szervezetednek akkor fogyni fogsz”. Majdnem egy hónapig csak fehérje port ittam ami adagonként kb 250 kalória volt . Reggel és este 3 és fél héten àt. Minden reggel rá álltam a mérlegre és összesen talán 1,5 kg ment le az idő alatt. Az első újra étkezés ami rizs volt meg 100 g csirke azt hiszem … vissza is jött az az 1,5 kg amiért egy hónapig éheztem.
Kalóriadeficit nem működik minden embernél. Nem vagyok orvos de szerintem valami vese , máj akármi fontos szervem beteg amiért semmi körülmények között nem tudok fogyni.
"Kalóriadeficit nem működik minden embernél."
De működik. Nalad is működne, ha kalóriadeficitben lennél. Ugyanis (ahogy azt korábban is hangsúlyoztam), olyan nincs, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz ÉS hízol. Ez ellentmond a fizika és minden természeti törvénynek.
Tehát ilyenkor csak egy lehetőség maradt: valójában nem vagy kalóriadeficitben. Ha abban lennél, fogynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!