Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos, nincs lakása , egyszerű melós úgy találhat nőt?
20
Miért vagy ilyen eszement már bocsánat? Mondom Ft pénzem nincs kajára és az utalást várom. Reggel ittam egy fehérje adagot vízzel ami kb 200-250 kalória. Ez lesz az egész napi tápanyag amihez hozzà jutok. Holnap reggel újra megmerem magam a mérlegen és figyeld meg hogy semmi nem változik! Szerinted ha egy 182 centis 130 kilós férfi 250 kalória bevitellel nincs deficitben? Sőt szerinted egyenesen tul eszi magát ?
Nem hazudok jezusom. Nagyon értetlen vagy. Mondom 4 napja nem jutottam ételhez. Minden hónap utolsó hetében ez van. Elfogy a pénz és nem tudok ételt venni.
Én sem értem hogy mi okozza nálam. De ami nincs azt nem tudom megenni. Szóval bármilyen hihetetlen számodra van éhező ember aki ennek hatására sem fogy.
Kabbe. Nem vitatkozok ilyen csőlátású emberrel. Épp elég baj nekem hogy nem jön a fizetés. Sajnos vannak állataim is és nekik még ugyan van de már nem sok napra kajájuk. Arra mindig figyelek hogy legalább nekik ne keljen éhezni mint nekem.
Te és a hasonló makacs emberekben egy világ dőlne össze ha egyszer lenne egy konkrét diagnózis , igazolt jelenség hogy mondjuk van 1000 emberből 50, akinél probléma van olyan szinten az anyagcserével vagy akármivel ami miatt ha szó szerint falat élelem nélkül is hetekig elvan és nem veszít a súlyából.
Nagyon elkalandoztatok a fő témától!
Akkor újra ; lehet esélyem normális nőre ha csak
- egyszerű melós vagyok
- szakmám van és egy érettségi
- sajnos kövér vagyok és minden küzdelem és kitartás ellenére nem tudok rajta változtatni
- szegény családba születtem, szülők meghaltak de kb 500 ezer nettót örököltem. Előtte se támogattak - szóval nincs jogsim , autóm és lakásom
Így lehet egy pl 168/60 kg-os , átlagosan szép , 27-33 körüli nővel kapcsolatom vagy unatkozzak egyedül halálig?
"Te és a hasonló makacs emberekben egy világ dőlne össze ha egyszer lenne egy konkrét diagnózis , igazolt jelenség hogy mondjuk van 1000 emberből 50, akinél probléma van olyan szinten az anyagcserével vagy akármivel ami miatt ha szó szerint falat élelem nélkül is hetekig elvan és nem veszít a súlyából."
Nincs sehol ilyen diagnózis, mert ez a jelenség nem létezik.
És a kérdésedre is valaszoltam már. Életmódváltásra van szükséged a gondolkodásodban is.
Lesz nőd, hasonló kategória. Hol laksz? Mert ha albérletben, persze, hogy nem marad pénz semmire. 270 ezerből hogy lenne már jogsid meg autód? Szükséged van rá egyáltalán?
Neked orvos kell, aki megállapítja, mi bajod van, mert lehetsz pl. cukros, pajzsmirigyproblémás is.
Szép sorban.
1. doki
2. nő
3. lakás, együtt
Bp, albérlet persze. Nagyon küzdök a fizetnivalókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!