Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hajasbaba kinézetű férfi találhat párt?
Figyelt kérdés
Sűrű haj, nagy szemek, izmos, de alacsony testfelépítés. Androgün, fiatal kinézet.2023. júl. 29. 22:14
2/23 anonim válasza:
Haj + 180cm = rövid és hosszú távú kapcsolat minden férfinak. Ez az igazság.
3/23 anonim válasza:
Sürü haj milyen hosszú??? Szerintem nekem nem kéne kétszer mondani. :-)
4/23 A kérdező kommentje:
"Sürü haj milyen hosszú???"
Most 5 cm hajvágás után, előtte 15 cm lehetett, de már nehéz volt rendben tartani.
2023. júl. 29. 23:08
5/23 anonim válasza:
Na most sikerült egy olyan választ írnom, amit mind az autista incelek, mind a normie -k lepontoznak. Pedig ez az igazság.. Akinek magas és teljes haja van, a személyisége miatt nem jut nőhöz.
Aki viszont alacsony/nincs haja az emiatt.
6/23 anonim válasza:
Jaja persze, a 22 éves 160cm-s kopasz haveromnak hogy van 4 éve csaja?
Kérdésre: Simán találsz, sőt.
7/23 anonim válasza:
Szerintem a mai tinilányok pont a hosszú hajú srácokra buknak de nem hiszem hogy hosszú távon megtudod tartani ezzel a "sármodat" :) viszont most van esélyed
9/23 anonim válasza:
Ha fiatal lennék akkor nekem szerintem nagyon is bejönnél. Kérdés mi az az alacsony, mert én 169 vagyok,vagyis kb 168 alatt már kevés.
És szerintem a mai lányok is szeretik az ilyen típust.
10/23 A kérdező kommentje:
#9: Az átlagnál jóval alacsonyabb, 171 cm.
2023. júl. 30. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!