Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?
Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.
Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.
Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N
Nagyon sok 30 feletti férfit a házassága, a felesége tett tönkre, elvéve a lakást is,aztán kénytelenek visszaköltözni,ha nem akarnak utcán élni.
Három ilyen férfi is van a családban,40 - 55 közöttiek.
Én például...
26 évesen mentem el albérletbe leginkább család miatt mert ugyan családi házban éltünk, de öcsém anyám apám, szóval barátnővel nem lettünk volna elég szabadok úgymond.
2 év után lett barátnőm, vele utána közösen fizettük az albit úgy azért könnyebb volt, vele még 4 évig voltunk ott de szétmentünk.
...közben tesóm kiment külföldre, apám meghalt, és én már 3. éve voltam egyedül albérletben....
Majd hazaköltöztem, és a családi házra költöttem a pénzt, h kettészedjem.
Én ékes bizonyítéka vagyok arra, hogy attól h külön élek még nem lesz barátnő.
Mai napig ismerkedem és szóba sem kerül h hol lakok már lekoptatnak...
#6 vagyok.
Ja és rezsivel együtt 200.000 Ft-ot dobtam ki havonta a kukába, mint kiderült feleslegesen 5 éven át. ha kevéssel is számolom 6 milliót kidobtam.
Azért, h elmondhassam külön élek.
2-en teljesen más, ha 2-en vagyunk feleannyiba kerül.
Levezetem a saját példámon keresztül. Nyilván ez nem igaz mindenkire.
Én ugyan "csak" 28 vagyok, de remélem megfelel így is.
Ott kezdeném, hogy nekem extrán jó a kapcsolatom a szüleimmel, és ez most lehet meg fog lepni, de én nagyon szeretek velük lakni. Egy tágas, kertes házban élünk az agglomerációban. Van saját szobám, életterem.
Volt több, de rövidtávú kapcsolatom, valahogy sosem találtam az igazit. Nagyon nem vonzott, hogy egy 30 nm-es lyukra elmenjen a fizetésem 30-40%-a, és az sem hogy olyanokkal éljek együtt, akik nem a szüleim vagy a párom.
Lett egy autóm, és meg tudtam spórolni 10.3 millió forintot. Emellett rengeteget utaztam/utazom is. Imádtam az életemet így is, és most ráadásul találkoztam azt hiszem az igazival, akivel már tényleg össze fogunk költözni :)
Ha neked vagy bárkinek az egy ember értékmérője, hogy külön él-e már (legyen az akár egy egérlyuk is, valahol Csepelen) az legyen a ti problémátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!