Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?

Figyelt kérdés

Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.

Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.

Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N

2023. júl. 29. 19:25
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
11%
Nekem átküldhetsz egy ilyen férfit, szerintem iszonyú ritka és én pont lúzerekre bukom. Akiket én találok több országban éltek, egy-két diplomás/doktorált közép vagy felsővezetők, beszélnek 3 nyelven, értelmiségiek, jó kocsijuk van és tiszta szerencsétlennek érzem magam mellettük, mikor saját lakásuk/házuk van és önállóak annyi idősen, mint én. Én az okcupidon találom őket, azzal szoktam mentegetni magam, hogy szociálisan talán bénábbak nálam és így "lehetünk" egy szinten, de valami diplomás-felsőfokú szakképzést végzett otthonlakó emberke mellett több lenne az önbizalmam, kevésbé érezném magam kevesebbnek.
2023. júl. 29. 19:30
 2/53 A kérdező kommentje:
1: hát nekem ez amiről te írsz ritka mint a fehér holló, pedig nem vagyok csúnya, hanem átlagszép, igényes és ápolt vagyok.
2023. júl. 29. 19:36
 3/53 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon sok 30 feletti férfit a házassága, a felesége tett tönkre, elvéve a lakást is,aztán kénytelenek visszaköltözni,ha nem akarnak utcán élni.

Három ilyen férfi is van a családban,40 - 55 közöttiek.

2023. júl. 29. 19:42
 4/53 A kérdező kommentje:
3: most hogy mondod ismerek én is egy ilyet. Nővérem semmizte ki, a lakásért cserébe elengedte a két gyerek után a tartásdíjat.
2023. júl. 29. 19:47
 5/53 anonim ***** válasza:
89%
Szóval az a vonzó, ha a fizetése fele elröppen albérletre.. van jogsija, de pénze már nem marad autóra.. de legalább elmondhatja magáról ,hogy miután hazament a munkából együl van és önfenntartó. Ami igazából nem igaz, az igazság, hogy egy rabszolga, aki hónapról-hónapra él. és csak egy baleset/betegség/váratlan kiadás választja el az anyagi csődtől.
2023. júl. 29. 19:49
 6/53 anonim ***** válasza:
91%

Én például...

26 évesen mentem el albérletbe leginkább család miatt mert ugyan családi házban éltünk, de öcsém anyám apám, szóval barátnővel nem lettünk volna elég szabadok úgymond.

2 év után lett barátnőm, vele utána közösen fizettük az albit úgy azért könnyebb volt, vele még 4 évig voltunk ott de szétmentünk.

...közben tesóm kiment külföldre, apám meghalt, és én már 3. éve voltam egyedül albérletben....

Majd hazaköltöztem, és a családi házra költöttem a pénzt, h kettészedjem.

Én ékes bizonyítéka vagyok arra, hogy attól h külön élek még nem lesz barátnő.

Mai napig ismerkedem és szóba sem kerül h hol lakok már lekoptatnak...

2023. júl. 29. 19:50
 7/53 anonim ***** válasza:
78%

#6 vagyok.

Ja és rezsivel együtt 200.000 Ft-ot dobtam ki havonta a kukába, mint kiderült feleslegesen 5 éven át. ha kevéssel is számolom 6 milliót kidobtam.

Azért, h elmondhassam külön élek.

2-en teljesen más, ha 2-en vagyunk feleannyiba kerül.

2023. júl. 29. 19:54
 8/53 anonim ***** válasza:
84%
Aki nem örököl, vagy a szülei nem vesznek neki, az 30 évesen még nem biztos, hogy tud lakást venni. Hacsak nincs kiemelkedően jó fizetése, bérelni sem tud, mert a kiadó lakások ára az egekben van. Van egy réteg, akik már az érettségiző gyerekük segge alá tolják a lakást meg az autót, de azt hiszem, nem ők vannak többségben. Amit a #3-as ír, az is gyakori jelenség. Egyébként te kivel laksz?
2023. júl. 29. 19:55
 9/53 anonim ***** válasza:
91%

Levezetem a saját példámon keresztül. Nyilván ez nem igaz mindenkire.

Én ugyan "csak" 28 vagyok, de remélem megfelel így is.

Ott kezdeném, hogy nekem extrán jó a kapcsolatom a szüleimmel, és ez most lehet meg fog lepni, de én nagyon szeretek velük lakni. Egy tágas, kertes házban élünk az agglomerációban. Van saját szobám, életterem.

Volt több, de rövidtávú kapcsolatom, valahogy sosem találtam az igazit. Nagyon nem vonzott, hogy egy 30 nm-es lyukra elmenjen a fizetésem 30-40%-a, és az sem hogy olyanokkal éljek együtt, akik nem a szüleim vagy a párom.

Lett egy autóm, és meg tudtam spórolni 10.3 millió forintot. Emellett rengeteget utaztam/utazom is. Imádtam az életemet így is, és most ráadásul találkoztam azt hiszem az igazival, akivel már tényleg össze fogunk költözni :)

Ha neked vagy bárkinek az egy ember értékmérője, hogy külön él-e már (legyen az akár egy egérlyuk is, valahol Csepelen) az legyen a ti problémátok.

2023. júl. 29. 20:03
 10/53 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenkinek vannak gazdag szülei ám és nem mindenki keress annyit, hogy egyedül éljen. Magyarországról beszélünk nem USA-ról (bár ott is van szegényebb réteg).
2023. júl. 29. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!