Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?
Figyelt kérdés
Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.
Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.
Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N
2023. júl. 29. 19:25
51/53 anonim válasza:
45# a lényeg nem a sajnálatod lenne, hanem hogy ezekből a példákból lásd a trendet, amiről beszélek, de mivel véded a világképed, ezért bújsz ebbe a félreérvelésbe. Jogod van hozzá. Üdvözöllek és kellemes nyarat!
52/53 anonim válasza:
A haszontalan munkát átveszi a gép ez miért elítélendő? Ha hasznosabb feladatokra tehető egy adott kolléga? Ha egyetlen gombot kellene nyomogatnom 8 órában, abban mit fizessenek nekem? Mennyire teremtek értéket annak az egy gombnak a megnyomásával? Nincs abban semmi elítélendő, ha átszervezik a munkakört. Te is mondhatod azt, hogy az új feladat nem megy és elmehetsz egy bódéba biztonsági őrnek. Addig, ameddig le nem váltják őket is egy atm-re. :D
53/53 anonim válasza:
52: Ilyen alapon viszont nincsen pótolhatatlan ember. Még a legokosabb senior programozóra is jöhet olyan idő, hogy azt, amit 5 év egyetem+15 év tapasztalat árán tanult, "gombnyomással" megcsinálják. Nem holnap, de idővel ez eljöhet. Akkor viszont kijelenthető a logikád alapján, hogy soha senki nem állít elő értéket, mivel mindenki pótolható előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!