Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?
Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.
Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.
Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N
"belvárosban dugó van új kocsikból"
Néha dugó van, de nem új kocsikból, hanem 20 éves dízelekből, ezért akkora a szmog mint Pekingben.
Akkor is, jön egy kis válság és borul minden. Magyarországon egyszerűen nem jelent biztonságot egy saját lakás. Veled is akármi történhet. És akkor már hirtelen a saját lakásodban is megdögölhetsz, mert senkit se fogsz érdekelni, se a kormányt se a csajokat. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz hogy fenntartsd magad, életed végéig dolgoznod kell, rabszolga vagy akkor is ha saját lakásban vagy.
Nyugaton meg bármikor azt mondhatod, hogy köszi gyerekek, nem dolgozok többet, tartson el az állam. És eltart. Teljes biztonságban vagy és szabad vagy. És semmilyen gazdasági válság nem fogja megtépázni sem az ingatlanok értékét Nyugaton, sem az emberek életszínvonalát. Ellenben Magyarországgal.
Tehat te is vagy otthon laksz vagy valakihez tarsulsz, de ingyen. Élősködő vagy, egy eketkeptelen nulla.
Sajnos a 40 ev alatti csajok tobbsege ilyen.
Első válaszoló vagyok. Kérdező leírtam, mi a társkereső neve, ahol én találok ilyen férfiakat, nézz körül ott, tényleg szinte mindegyik sikeres szakmailag és magasan képzett, önálló. Leírnád te is, hol találod te ezeket a férfiakat? Badoon szokott fent lenni ez a réteg, amiről írsz, csak ők nagyrészt középfokú végzettséggel rendelkeznek, ilyen olyan szakmunkások.
Bsct/BA végzett diplomás otthonlakót én nem szoktam találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!