Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?

Figyelt kérdés

Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.

Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.

Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N

2023. júl. 29. 19:25
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
18%
mamhotelben a gyűjtés a cél. Tehát legyen annyi önrész, hogy lakást vegyen, hogy azt a pénzt amit albira költene, inkább a hitele törlesztőjébe menjen. Nekem is 32 évesen sikerült 10 év munka eredménye volt, az is majdnem önerőre. Tehát ha csak 5 évig tesz félre akkor is meglenne az önrész a hitelre. 300E*12hó=3millió600E ez 5 év alatt 18millió. NAgy lúzernek kell lenni ahhoz, hogy ne sikerüljön.
2023. júl. 29. 21:42
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nincs belekalkulálva a bérekbe a lakhatási költség, mert a munkáltatók úgy vannak vele, hogy úgyis mindenki örököl. Én is mamahotelben laknék ha Magyarországon maradtam volna, mert egész egyszerűen ott olyan a rendszer, hogy nincs másra pénz. Nem úgy mint Nyugaton, hogy mindenki bérlakásban lakik, legalábbis az elsöprő többség, mivel itt ez bőven benne van a bérekben.
2023. júl. 29. 21:46
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Ahány élet, annyi sors és annyi "ok".

"De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen"

Ez szerintem nem ilyen fekete-fehér. Nekem saját hitelmentes ingatlanom van (soha életemben egy percet nem éltem albérletben, inkább addig szüleimmel amíg nem tudtam sajátot venni)

Jogsira viszont bőven 1 millió forint felett "pazaroltam el" és nem sikerült. És akkor mi van? :D Nem mindenki egyforma. Van, aki pedig angolul nem bír megtanulni, mert nincs nyelvérzéke.

2023. júl. 29. 22:03
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
targoncás jogsira gondolt a szerző.
2023. júl. 29. 22:14
 25/53 anonim ***** válasza:
62%
Külföldi pasikkal kell randizni. Ők zsebből kifizetnek egy lakást.
2023. júl. 29. 22:33
 26/53 anonim ***** válasza:
90%

Életcél??

- egyedül biztosan nem fogok házat venni építeni pláne

- elsődleges életcél egy megfelelő munkahely megfelelő fizetéssel

Szüleim is házasság után kezdtek el építkezni és nem voltak gazdagok de az 39 éve volt, akkor még fel tudtak venni kevés fizuból is kölcsönt és törleszteni ez ma már nem ugyanaz

Szóval munkán és jó fizun kívül az életcélom csak akkor folytatódna ha lenne egy társam is hozzá.

2023. júl. 29. 22:40
 27/53 anonim ***** válasza:
97%

"Nővérem semmizte ki, a lakásért cserébe elengedte a két gyerek után a tartásdíjat."

Hol kisemmizés az, hogy valamiért cserébe kapsz valamit?

2023. júl. 29. 23:06
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

"De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen."

Az a baj, hogy ez manapság már nem olyan egyszerű. Keress inkább olyasvalakit, aki jó családba született, tehát van háttere, már csak azért is, mert ha munka nem is legalább pénze legyen. Mert azt a lakást valamiből fenn is kell tartani...:DDD

2023. júl. 29. 23:11
 29/53 anonim ***** válasza:
73%

5: "hogy miután hazament a munkából együl van és önfenntartó"

Ha mindezeket elérte, akkor már lazán megy a csajozás. A csajok a saját lakásra buknak, de annak meg van ára...:DDDD

2023. júl. 29. 23:37
 30/53 anonim ***** válasza:
70%

"A csajok a saját lakásra buknak"

Nem. A csajok a biztonságra buknak, de Magyarországon még egy hitel mentes saját lakás sem jelent semmilyen anyagi biztonságot. Mivel annyira gyér a szociális háló, hogyha lebetegszel vagy munkaképtelenné válasz, a magyar állam nem fog támogatni semmivel. Saját lakásban is megfagyhatsz, lekapcsolhatják a közműveket, éhen halhatsz, stb. Ha meg még hitel is van lakások, akkor szevasz. Jön egy kis válság és úszik mindened.

Miközben külföldön (Nyugaton) még bérlakásban is teljesen biztonságban vagy. Kilakoltatni nem lakoltathatnak ki, és segélyből is fent tudod tartani. Teljesen biztonságban vagy, még akkor is ha baromira nem a te tulajdonod a lakás, életed végéig lakhatsz benne, bármi történik is.

Ezért van az hogy a balkánon (Mo.-n) hosszútávon el fognak értéktelenedni az ingatlanok. Pont ezért én inkább majd Nyugaton fogok venni ingatlant, annak mindig lesz értéke.

2023. júl. 30. 00:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!