Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan 28-30 éves nővel, aki még a szüleivel él?
Ha csak szexkapcsolatra akarod, akkor hajrá, de ha bármi komolyabb, akkor csak gondolj bele,hogy gondoskodik rólad vagy a gyereketekről, amikor kell.
Nem tudnék egy ilyen nőt havernál komolyabban venni.
Ugyanezt a kérdést már kiírtad, csak pasival.
"Összejönnétek olyan 28-30 éves pasival, aki még a szüleivel él?
Pár hete megismertem egy pasit, akivel nagyon kijövünk, de otthon 30 évesen él a szüleivel, az anyja főz, mos, takarít rá, stb, nem igazán önálló. Én külön élek a szüleimtől már relatív régóta, emiatt nekem kicsit furcsa a dolog. Főleg hogy miután felmerült az, hogy ő külön költözne, az anyja csak nevetett..."
A válaszom nem, de nem az zavar, hogy otthon él, hanem az, hogy ennyi idősen nem tudja ellátni magát. Ha kivenné a részét a házimunkából, akkor oké lenne. Ha összejövünk, úgyis külön fogunk költözni.
Nem az a baj, hogy valaki a szüleivel él, hanem az, ha nem önálló, és nem is akar az lenni.
Egy haver már lassan 31 éves de még mindig az anyjával meg a nővérével él. Volt, amikor azzal viccelődött, hogy minek menjen ő el otthonról, amikor beviszik neki a kaját. Az anyjának nem tud nemet mondani, ő írányítja. Tervei nincsenek, jelenleg munkanélküli, és esze ágában sincs a jobb fizetésért máshová menni. Barátnője már kb. 10 éve nem volt, helyette hazudgál, hogy ő összejött ezzel-azzal...
Na, ez a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!