Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy szüleivel élő munkanélkülivel?
És hány éves a munkanélküli?
Végül is egy 21 éves szüleinél lakó, suliba járó srác is munkanélküli..
Ha egy 30as pasira gondolsz, akkor nem. Nem jönnék össze vele.
És mit csinál? Végzett fősulin és még nincs állása? Van benne hajlandóság vagy csak szimplán kényelmes neki?
Azért mesélhetnél egy kicsit..
Akkor nem munkanélküli. Neki még a tanulás a foglalkozása.
A nővéreim 24-25 évesen fejezték be a sulit, addig nem dolgoztak. Igaz, nem szülőknél laktak, mert vidékiek vagyok, a suli meg PEsten van, szóval szülők helyett koli volt. Aztán végeztek a tanulással és munkába álltak.
Nálam már más a helyzet, én kénytelen vagyok dolgozni suli mellett.
Szóval ha tanulsz, akkor nem vagy munkanélküli.
Ha az lenne a kérdésed, hogy egy 30-35 éves pasi, aki a tartósan a szüleivel él és nem dolgozik, akkor arra az a válasz, hogy nem.
Jó,de van aki már,azért elítéli ,mert nem akarja elfogadni saját helyzetét és szeretne javítani rajta és ez azzal jár,hogy fejleszti magát.
Különben a legjobb munkaajánlat amit kapott az irodai meló 100 körüli fizuval,de még vacilál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!